sunasceJeca
Poznat
- Poruka
- 9.932
Ja, kao tv gledalac, njegov Lik, kao Ličnost...ne podnosim. Kada vidim emisiju, standardno odmah prebacujem daljinskim an neki drugi kanal. Smatram da je godinama postao bahatiji, strašno drzak i prema gostima, o publici koja se javljala i da ne govorim. A, sve zbog te bahatosti i nadmenosti. Samo zbog takvog (ne) ponašanja.
Žiko, ako čitaš ovo: smanji malo gas sa tom drskošću. U dobru se ne uzvisi a u zlu se ne ponizi. Sujeta je Majka i koren svih zala ljudskih. o Gordosti, kao Gordosti...Nećemo. Smanji doživljaj i lepo se ponašaj.
Na kraju svih krajeva, zato i jesi "popularan" i rejting raste..zahvaljujući publici koja te gleda. Onda, molim te ja, imaj poštovanja prema istoj onoj, koja te je i dovela, tamo gde jesi sada.
Ništa gore, kada se Ljudi osile, pa zaborave ko su bili do juče.
Toliko.
Žiko, ako čitaš ovo: smanji malo gas sa tom drskošću. U dobru se ne uzvisi a u zlu se ne ponizi. Sujeta je Majka i koren svih zala ljudskih. o Gordosti, kao Gordosti...Nećemo. Smanji doživljaj i lepo se ponašaj.

Na kraju svih krajeva, zato i jesi "popularan" i rejting raste..zahvaljujući publici koja te gleda. Onda, molim te ja, imaj poštovanja prema istoj onoj, koja te je i dovela, tamo gde jesi sada.
Ništa gore, kada se Ljudi osile, pa zaborave ko su bili do juče.
Toliko.