Zigolo

• Začetnik teme Začetnik teme Maxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NatasaNatasa:
Maxy:
Zamislite sebe u situaciji 8) Da morate da radite tako tezak posao,da stalno mislite o svom psihofizickom izgledu...... :lol:
Da li je neko radio nesto slicno,ili je koristio usluge bilo sa muske ili zenske strane?
Mozda je moguce spojiti lepo i korisno,dok ne naletis na neku babu.... :roll: :cry:

A kako izgleda to da stalno misliš na svoj PSIHOfizički izgled, a da pri tom radiš kao žigolo?

Mislim, taj psiho izgled mi nije baš najjasniji.

Pa mislim da sebi ne mozes da dopustis neke stvari,koje u realnom zivotu mozes 8)

Verovatno tim ljudima trebas da se svidis malo i psihicki :roll:

Hellen:
Maxy:
Zamislite sebe u situaciji 8) Da morate da radite tako tezak posao,da stalno mislite o svom psihofizickom izgledu...... :lol:
Da li je neko radio nesto slicno,ili je koristio usluge bilo sa muske ili zenske strane?
Mozda je moguce spojiti lepo i korisno,dok ne naletis na neku babu.... :roll: :cry:

Јел ти то машташ о томе као евентуалном позиву? :roll: И мислиш како је то тако лепо? И мислиш да жигола наручују само лепе, младе и згодне девојке? :lol: Па њима и не треба жиголо, бре... Ајд, буди реалан па замисли која и каква не може да мазне било каквог типа, па јој треба жиголо? :lol:

А ово за ''психофизички изглед''...ти је добра ствар! :lol:

Naravno da mastam :twisted: Gde da nadjes bolji posao od ovog :roll:

Suzy:
Steffan:
***** veoma povoljno..

Imam jednu komsinicu , debelu, 70 god, ima bradu , brkove......i nije ....duuugo.....
nego, koliko trazis da joj kazem?
uzmimo za primer da si ti jedna dobra pichica,koja je iz siromasne porodice.Zeljna svega pa ponekad i hleba.
I tako.......Naletis nevina na matorog biznismena koji te svojim sarmom i iskostvom zrelog coveka(mozda i novcem)zayebe i navuce mladu u bracne vode.Tebi nakon desed godina braka,i oskudnog sexa trideset,a njemu 60 tebi se yebe a njemu se nedize.
I tako......ti puna ko brod para.ali i straha da ne ostanes bez istog narucis mene koji te opalim kako treba.Posle isplate zaboravim kao da nikada ni postojala nisi.
To radi zigolo.Ti poyebana i sigurna da nikada tvoj dedica nece saznati i srecna sa njegovim parama koje na moj kurhac tucas.

Aleksej_BASO:
A joj covece sta se ti javljas, hahahaha!

Jesi ti onaj sto 'daje ponekad tipu telo da se posluzi'!!!??? :oops:

hahahaha! :D
Bilo nekada,istrcao sam ja iz problema i borbom sa zivotom.Sada i kada se ***** radim iz zadovoljstva.Oficijelno se nerokam u bulju tako da me zabole sta ko misli.A i cilj nebira sredstvo.svoj ponos sam pogazio ali niciju cast nisam narusio.Samo oristio budale da zavrsim skole i dodjem do posla.a tema i jeste zigolooooooo ja sam to i bio i ostao opalio bih te samo zato sto mislis da bi me mogao odbiti neSRECO

Bustura:
Aleksej_BASO:

Bilo nekada,istrcao sam ja iz problema i borbom sa zivotom.Sada i kada se ***** radim iz zadovoljstva.Oficijelno se nerokam u bulju tako da me zabole sta ko misli.A i cilj nebira sredstvo.svoj ponos sam pogazio ali niciju cast nisam narusio.Samo oristio budale da zavrsim skole i dodjem do posla.a tema i jeste zigolooooooo ja sam to i bio i ostao opalio bih te samo zato sto mislis da bi me mogao odbiti neSRECO

Ma dobro bre, ne moras da me opalis, sad mi je slika malo jasnija.

nije bitno da li imam iskustva u tome ili ne...ali cim neko pomene zigolo svi misli da su to momci koji cepaju babe...sto uopste nije tacno...ko sto nije tacno da samo starci narucuju one prostitutke...poslovnu pratnju...
zigolo ima posla i sa devojkama i sa zgodnim i sa ruznim...mozda neka devojka hoce malo da se provede a da joj decko ne sazna...ili zena od trideset...hoce malo da promeni...dosadilo sa muzem...ona ne moze da ode u komsiluk...postoji rizik da se sazna...nego lepo okrene broj...zigolo....zavrsi posao...

Bustura:
Aleksej_BASO:

Bilo nekada,istrcao sam ja iz problema i borbom sa zivotom.Sada i kada se ***** radim iz zadovoljstva.Oficijelno se nerokam u bulju tako da me zabole sta ko misli.A i cilj nebira sredstvo.svoj ponos sam pogazio ali niciju cast nisam narusio.Samo oristio budale da zavrsim skole i dodjem do posla.a tema i jeste zigolooooooo ja sam to i bio i ostao opalio bih te samo zato sto mislis da bi me mogao

odbiti neSRECO

Teske reci :shock:

Kakve reci. Ovde je goozza u pitanju. Nije lako biti Zigolooo.Koliko puta goozza, da bi se zavrsila skola i dobio posao. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sva sreca te ja zavrsih skolu dopisno, hehehee

Back