NatasaNatasa
Elita
- Poruka
- 15.620
Steffan:NatasaNatasa:Ponudi Suzo 1.000.000 Eura ... da vidimo da li će da odbije![]()
hm.. za milionce bih joj mooooozda odradio felicio.. hahahahahaa fuj bre!!!![]()
Rekoh ja da sve ima svoju cenu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Steffan:NatasaNatasa:Ponudi Suzo 1.000.000 Eura ... da vidimo da li će da odbije![]()
hm.. za milionce bih joj mooooozda odradio felicio.. hahahahahaa fuj bre!!!![]()
NatasaNatasa:Maxy:Zamislite sebe u situaciji 8) Da morate da radite tako tezak posao,da stalno mislite o svom psihofizickom izgledu......![]()
Da li je neko radio nesto slicno,ili je koristio usluge bilo sa muske ili zenske strane?
Mozda je moguce spojiti lepo i korisno,dok ne naletis na neku babu....![]()
![]()
A kako izgleda to da stalno misliš na svoj PSIHOfizički izgled, a da pri tom radiš kao žigolo?
Mislim, taj psiho izgled mi nije baš najjasniji.
Pa mislim da sebi ne mozes da dopustis neke stvari,koje u realnom zivotu mozes 8)
Hellen:Maxy:Zamislite sebe u situaciji 8) Da morate da radite tako tezak posao,da stalno mislite o svom psihofizickom izgledu......![]()
Da li je neko radio nesto slicno,ili je koristio usluge bilo sa muske ili zenske strane?
Mozda je moguce spojiti lepo i korisno,dok ne naletis na neku babu....![]()
![]()
Јел ти то машташ о томе као евентуалном позиву?И мислиш како је то тако лепо? И мислиш да жигола наручују само лепе, младе и згодне девојке?
Па њима и не треба жиголо, бре... Ајд, буди реалан па замисли која и каква не може да мазне било каквог типа, па јој треба жиголо?
![]()
А ово за ''психофизички изглед''...ти је добра ствар!![]()
:shock: greska u kucanju ili?Steffan:hm.. za milionce bih joj mooooozda odradio felicio.. hahahahahaa fuj bre!!!![]()
blondi::shock: greska u kucanju ili?Steffan:hm.. za milionce bih joj mooooozda odradio felicio.. hahahahahaa fuj bre!!!![]()
Steffan:blondi::shock: greska u kucanju ili?Steffan:hm.. za milionce bih joj mooooozda odradio felicio.. hahahahahaa fuj bre!!!![]()
Ok, lizao bih joj piccku!!! hahahaha happy now?proklete zene i njihov felacio.. zar bas sve morate da primetite?!? :wink:
uzmimo za primer da si ti jedna dobra pichica,koja je iz siromasne porodice.Zeljna svega pa ponekad i hleba.Suzy:Steffan:***** veoma povoljno..
Imam jednu komsinicu , debelu, 70 god, ima bradu , brkove......i nije ....duuugo.....
nego, koliko trazis da joj kazem?
Bilo nekada,istrcao sam ja iz problema i borbom sa zivotom.Sada i kada se ***** radim iz zadovoljstva.Oficijelno se nerokam u bulju tako da me zabole sta ko misli.A i cilj nebira sredstvo.svoj ponos sam pogazio ali niciju cast nisam narusio.Samo oristio budale da zavrsim skole i dodjem do posla.a tema i jeste zigolooooooo ja sam to i bio i ostao opalio bih te samo zato sto mislis da bi me mogao odbiti neSRECOAleksej_BASO:A joj covece sta se ti javljas, hahahaha!
Jesi ti onaj sto 'daje ponekad tipu telo da se posluzi'!!!???ops:
hahahaha!![]()
AllPacino:ponekad zna da bude vrlo zanim ljiv posao...zigolo...
Bustura:Bilo nekada,istrcao sam ja iz problema i borbom sa zivotom.Sada i kada se ***** radim iz zadovoljstva.Oficijelno se nerokam u bulju tako da me zabole sta ko misli.A i cilj nebira sredstvo.svoj ponos sam pogazio ali niciju cast nisam narusio.Samo oristio budale da zavrsim skole i dodjem do posla.a tema i jeste zigolooooooo ja sam to i bio i ostao opalio bih te samo zato sto mislis da bi me mogao odbiti neSRECOAleksej_BASO:A joj covece sta se ti javljas, hahahaha!
hahahaha!![]()
Bustura:Bilo nekada,istrcao sam ja iz problema i borbom sa zivotom.Sada i kada se ***** radim iz zadovoljstva.Oficijelno se nerokam u bulju tako da me zabole sta ko misli.A i cilj nebira sredstvo.svoj ponos sam pogazio ali niciju cast nisam narusio.Samo oristio budale da zavrsim skole i dodjem do posla.a tema i jeste zigolooooooo ja sam to i bio i ostao opalio bih te samo zato sto mislis da bi me mogaoAleksej_BASO:A joj covece sta se ti javljas, hahahaha!
hahahaha!![]()
odbiti neSRECO
Vragolasta Amfibija:yebanje za pare !!!
lepo i korisno...i na obostrano zadovoljstvo![]()