Žig

Mijoje

Početnik
Poruka
9
Ljudi jutros sam ustala i videla.na ruci opekotinu..Pojma.nemam odakle mi..Savrsen zig mi se pojavio na ruci,ne znam kome.da se obratim zna li.neko nesto..Dostavicu vam sliku i molim vas ako nesto neko zna neka.mi.napise jer je prestrasno..Nigde se nisam opekla nisam dolazila u dodir sa bilo cim na sta.bi se opekla..Ako neko.bilo sta zna..

Prilozi

• IMG_20210416_224054.jpg
    IMG_20210416_224054.jpg
    72,3 KB · Pregleda: 32
nije to opekotina naslonila si ruku i duže si držala na neki tako okrugli predmet može biti neki zatvarač ili tako nešto,maži hepalpan i nema frke

Ne ne,nista slicno,sporet mi.ne radi,nisam ga palila,nisam imala.na sta da se opecem,to je problem..pojma.nemam odakle mi..Krenula sam danas da se istusiram i tad sam primetila..

Nigde se nisam naslonila,nosim majice dugih rukava jer je hladno u stanu,sporet mi ne radi,nigde nisam izlazila,nemam nikakav otvarac..Jos i radim po ceo dan pa.nemam vremena ni da ustanem od radnog stola..Jel se desavalo nekome nesto slicno..Oblik sam prvi put sad videla..Lici na dharmu,kormilo neko,nemam pojma koji je k..

Jednostavno, gotovo. Od ovog trenutka tvoj zivot je zavrsen. Jedini nacin da to uklonis sa svog tela (ruke) je da uzmes motornu testeru i polako kreces da seces ruku, ako nemas hrabrosti za to. Preporucujem ti doktora Branislava Peranovica, koji je genije za uklanjanje nekog dela tela.

Ja ti verujem, nema veze sto je ovo 13.post na temi, nikom ne trebalo pu pu..:cool::p
Nisam strucnjak za dermatologiju, ali uz pretpostavku da se nisi nalaktila slucajno na neki podmetac ili slicno,
ovo sto imas na slici ne lici na usekotinu. Najpre deluje kao oziljak nastao od neke opekotine, koliko poznajem najveci covekov organ
(nije taj koji vam pada na pamet:p). A opekotine ostavljaju ne useke vec upravo ispupcenja, kao sto je ovo...Ne znam stvarno.:think:
Da si se opekla, javila bi, jel? :)
Zasad, ovako nesto najvise odgovara tzv. stigmatama, ili (Hristovim) belezima koji se pojavljuju na telima verujucih, ali cak i manje verujucih....
To su obicno male krvave ranice nekim cudom na kozi simuliraju Hristove rane na ruci od eksera, ali ne moraju biti ni to, vec samo takvi neki belezi ili simboli...
Neko kaze da je to cudesna psiho-somatska sposobnost autosugestije, neko da je dejstvo nedefinisanih onostranih sila na materijalno, misljenja se dele...

Jesi razmisljala da izguglas nekog aktivnog znalca ili parapsihologa sa univerziteta ili odnekle da ti pomogne? Ovaj simbol svakako ima visestruke krstove u sebi. :eek:
E, btw, dobrodosla na KRSTaricu. :) :lol:

Pa, po Okamovom klatnu, najveca verovatnoca je da je usnila na pritiskivacu za teglu, jeduci kasno nocu krastavce iz iste.:)
Ili, ako je nehajna, negde na to se nalaktila, pa zaboravila...:) Samo, buni me tip markacije, zna se da to biva i prodje kad se u kozu utisne,
pa tako i izgleda - u kozu utisnuto...ali ovde su u pitanju izbocine na kozi, ukoliko me vid ne vara.:think:Mozda hem.iritacija na podlogu tog printa?

Predlažem anketa da se napravi.
Opcije (slobodno predložite još koju)
1. Stigma (post Black stara)
2. Hemijska iritacija kože (slučajna ili namerna)
3. Opekotina od fena
4. Primljena vakcina, pa se pojavio žig Bil Gejtsa
5. Otmica vanzemaljaca
6. Neko je preuzeo fotku sa neta i okačio koliko će ljudi da se prime na priču

Predlažem anketa da se napravi.
Opcije (slobodno predložite još koju)
1. Stigma (post Black stara)
2. Hemijska iritacija kože (slučajna ili namerna)
3. Opekotina od fena
4. Primljena vakcina, pa se pojavio žig Bil Gejtsa
5. Otmica vanzemaljaca
6. Neko je preuzeo fotku sa neta i okačio koliko će ljudi da se prime na priču
Takoe.

Guglala sam o tome pomoću opcije search by image. Uglavnom izlaze stranice (gde pišu o susretima sa vanzemaljacima) gde su takve pojave registrovane širom sveta. Pa sad ko veruje u takve pojave eto gde da traži.

Back