Zidne varijante...

Hmm, da li treba da kazem da obozavam... :D
Zidne varijante, ma kako god nam padne na pamet...
Recimo, ja stojim, rukama oslonjena o zid, nogu blago rasirenih...
On mi prilazi otpozadi, klekne i njezno luta jezikom po meni, prije nego sto ustane i uzme me takodje otpozadi, ali ovaj put zestoko... :oops:

I JA I JA I JA! juuuuuu...

Ali samo tako,ono ledjima uz zid ne volim.Samo od pozadi tako.

Ako se racuna... bezobrazno volim kada je prislonim uz kuhinjsku radnu plocu... naslonim se bedrima na nju... smaknem joj gacice do kolena... pomalo zadignem majicu... dodirujemo se telima... pomalo se ljubakamo... pomalo pijemo vino... pomalo se smeskamo i nepovezano cavrljamo... flertujemo... mazimo se... sve vreme je moj Milojko tu negde oko njene mace... i njih dvoje se igruckaju i smeskaju... ljube se... opet malo vina... opet malo ljubakanja... pipkanja svud po celom telu (ali nikad skidanje skroz do kraja)... i tako... polako... dugo... nezno... i posle kad predjemo u sobu za snove i pocnemo da se igramo... i ja se kezim cele noci a ona sigurno pusti suze...

Koliko se secam, o ovome nije pricano, a izgleda da ima dosta ljudi koji to vole (ukljucujuci i mene)...

Dakle... osnovno pitanje: volite li zidne varijante?

A kao podpitanje moze da ide 'kakve?'... Posto ima mali milion poza koje se mogu odraditi uz pomoc zida...

Dakle... ljubitelji zidova, oglasite se!

Long live the wall! :mrgreen:

Hehe...prikljuchujem se grupi. Prvom prilikom cu da mu kazem:"mushkarchino moja otreskaj me o zid" :lol:
Shalu na stranu, zid zna bash da posluzi...8-)

Back