Zidne nalepnice - Pomoc, iskustvo

da li se nalepnice lako skidaju?

Jos nismo dosli do faze skidanja, ove godine je sve sveze okreceno i izlepljene nalepnice, bukvalno su stopljene sa zidom. Mislim kao da ih je neko crtao na zidu nema naznake da su to zapravo nalepnice. Kako ce se skidati ne znam, mada kontam da ce lako ici, neka spaklica ili nesto, mozda postoji i neka tecnost s kojom se navlazi pa se skinu.

Evo i mog iskustva sa onim najprostijim, kineskim nalepnicama.
Jedan deo kuhinjskog zida je sav isprskan masnim flekama, pa dok se ne bude krečilo zalepila sam neke cvetiće da odvuku pažnju :mrgreen:. Stavila sam i radi eksperimenta, brinula sam koliko će da izdrže a na ovom odrpanom zidu ionako nije važno ako se i odlepe ;).
I dobro funkcionišu :ok:, već mesecima stoje u prostoriji sa mnogo pare, na hladnom spoljašnjem zidu, povremeno vlažnom, koji je uz to i umašćen. Ni jedna se nije odlepila. Cena im je u kineskim radnjama 120-200 dinara po kompletu.

Prilozi

• IMG_0864.jpg
    IMG_0864.jpg
    18,3 KB · Pregleda: 109
Da znate da mi se ove nalepnice sve više sviđaju!
Upravo smo okrečili kuhinju sa one slike gore, a kad sam skunula cvetiće iza njih nije ostao nikakav trag. Ja sam se bojala da će ostati lepak, ili će se cepati, ili zguliti boju... ma ništa!
Oduševljena rezultatom - odnesem te iste (upravo skinute) cvetiće u drugu sobu i zalepim opet na zid. Super prianjaju, čak sam ih i ponovo skidala pa razmeštala, ali ništa im ne smeta.
Svaka čast kinezima, najzad su napravili nešto jeftino a kvalitetno.

Ja sam porucila preko i stikeri su fenomenalni, pocev od boje, preko dizajna do kvaliteta. Takodje mi se jako dopada kod njih i to sto rade i po porudzbini, ali bez uvecanja cene. Ja sam zamislila kako to treba da izgleda, porucila kod njih, dizajner mi je dostavio idejno resenje i odusevio me, a cena stikera je bila identicna kao i cena ostalih stikera na sajtu. Sve prekopuruke za bebabrend :D

Poslednja izmena od moderatora:

Back