vracaracc Buduća legenda Poruka 38.315 31.07.2010. u 10:46 - "Зидарско" пиво у Србији #326 Gazija: Ebiga, onda ja odoh u izdajnike Kliknite za proširenje... Одувек си ми био сумњив!
vracaracc Buduća legenda Poruka 38.315 31.07.2010. u 10:48 - "Зидарско" пиво у Србији #327 Mjöllnir: Makedonec jel se još uvijek pravi Skopsko?.... Kliknite za proširenje... Нисам македонац али могу да ти одговорим - прави се.
Mjöllnir: Makedonec jel se još uvijek pravi Skopsko?.... Kliknite za proširenje... Нисам македонац али могу да ти одговорим - прави се.
Malavanja Zainteresovan član Banovan Poruka 461 02.08.2010. u 09:24 - "Зидарско" пиво у Србији #328 Ne volim pivo.
Appel Iskusan Poruka 5.689 02.08.2010. u 14:11 - "Зидарско" пиво у Србији #329 Malavanja: Ne volim pivo. Kliknite za proširenje... Ma nije problem - muškarci znaju zašto, ali žene znaju kako.
Malavanja: Ne volim pivo. Kliknite za proširenje... Ma nije problem - muškarci znaju zašto, ali žene znaju kako.
Вуја Veoma poznat Poruka 10.723 02.08.2010. u 14:15 - "Зидарско" пиво у Србији #330 Jelen je dosta pao na kvalitetu ove godine. Sve su nam losija i losija piva. Elem, probao i ono cesko sto se reklamira na TV-u, uzas koliko je lose.
Jelen je dosta pao na kvalitetu ove godine. Sve su nam losija i losija piva. Elem, probao i ono cesko sto se reklamira na TV-u, uzas koliko je lose.
Appel Iskusan Poruka 5.689 02.08.2010. u 14:26 - "Зидарско" пиво у Србији #331 vracaracc: Нисам македонац али могу да ти одговорим - прави се. Kliknite za proširenje... Pravi se, pravi. I dobro je i dalje. Ali se Appel više ne pravi... ni sličku nisam mogao da mu nađem.
vracaracc: Нисам македонац али могу да ти одговорим - прави се. Kliknite za proširenje... Pravi se, pravi. I dobro je i dalje. Ali se Appel više ne pravi... ni sličku nisam mogao da mu nađem.
Appel Iskusan Poruka 5.689 02.08.2010. u 14:28 - "Зидарско" пиво у Србији #332 Вуја: Jelen je dosta pao na kvalitetu ove godine. Sve su nam losija i losija piva. Elem, probao i ono cesko sto se reklamira na TV-u, uzas koliko je lose. Kliknite za proširenje... Staropramen? Meni se sviđa.
Вуја: Jelen je dosta pao na kvalitetu ove godine. Sve su nam losija i losija piva. Elem, probao i ono cesko sto se reklamira na TV-u, uzas koliko je lose. Kliknite za proširenje... Staropramen? Meni se sviđa.