lee van cleef
Primećen član
- Poruka
- 761
Tko je od ove dvojice velikana bolji,kompletniji igrac i zasto?
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da se nijednom igracu nisu stvari 'potrefile' u karijeru kao Zidanu...Evo sada i kada je trener i tu ga oce kao budalu onu stvar...Iniesta je puno konstatniji igrac... Inijesta je uz Xavija i Messija drzao tu Barselonu celu deceniju na strasnom nivou i gotovo bi svaku odigrao vrhunski dok je Zidanov Real sa Galaktikosima uzeo jedan LS i odmah poceo da bledi ali kada postignes onakav gol u finalu niko posle 10 15 godina ne prica ni o cemu drugom....i to se preuvelicava do zla Boga...a realnost je takva da je ceo taj projekat Reala sa galaktikosima bio glupost i da je Zidan igro bolji fudbal i kud i kamo konstatniji u Juveu...Onda odigra dve dobre utakmice 2006...i opet se sve to pocne preuveilicavati...krenu poredjenja sa Maradonom iz 86te... Dobro je da Francuzi to nisu uzeli onda covek nebi mogo ziveti od njih ni od Zidana... Da me ne shavtis pogresno kada je hteo da igra bio je vrhunski i znao je igrati velike utakmice ali opet kazem Iniesta je puno konstatniji igrac...A Ko je lucidniji i atraktivniji pa to je stvar ukusa...za moj ukus je puno bilo atraktivnijih 10ki od Zidana...Piksi, Laudrup, Valeron... I sigurno kvalitetom ne zaostaju za njim...
Zidana,Hadjija(rumuna),Deju i naravno Maradonu nemoj da mi diras......
Zidan je imao specifican nacin igre zato mi se svidjao kao igrac....Bilo je lepo gledati njegovu igru,taj izmisljeni dribling iz nicega,kada mislis da ce izgubiti loptu ali ipak prevari protivnika...Piksi i Laudrup su bili ok ali po meni ispod Zidana...Dok npr. Verona nikada nisam nesta posebno cenio kao igraca...Ako me secanje dobro sluzi nije se odlikovao nekim driblingom,a ja takve igrace ne gotivim.....Dok Iniesta,igra jednostavno lepo za oko,i da taj trio Mesi,Xavi,Iniesta je bio fantastican.....Verati me malo podseca na njega...
Nije Veron, vec Valeron. Odlican igrac iz Deportiva.
Hadzi po tebi bolji od Piksija?
Juan Karlos Valeron a ne Veron...Spanac Valeron pljemjker Deportiva...
Ma kontam ja zasto mnogi ljudi smatraju Zidana nedoriljivim imo je i dribling i tu gracioznost u igri i neke osnovne elemnete je mozda najlepse estetiski izvodio i to ljude baca u nostalgiju jeste bio doteran za oko neverovatno ali nije samo to fudbal...Rivaldo je igro blize golu nije bio klasicna desetka...ali za mene uvek bio ubitacniji igrac i jednostavno bolji u to vreme..Ja ovde izgleda jedini 'kritikujem' Zidana ljudi ce pomisliti da imam nesto protiv a ko klinac nisam izlazio iz njegovog dresa imo sam neki svetlo plavi od Reala...Ali realno kad sagledam stvari mislim da je puno ta prica oko Zidana napumpana...
Iskreno .. bez preterivanja Cavi i Iniesta su vrlo verovatno dva najtrofejnija igraca u istoriji fudbala .. Ok jeste Pele uzeo 3 svetska ali zato na klupskom planu nemojmo se zezati on nikad nije ni igrao u Evropi ..Cavi i Iniesta su bili glavni srafovi i u Spaniji i u Barsi , glavni igraci oko kojih se sve vrtelo , nosioci igre .. jbt reci za 4 godine osvojis dva EP i SP .. jbtee to nikome nikad nije uspelo .. samo njima .. i za 9 godina osvojis 4 LS .. braaateee ... nismo ni svesni kakve smo ludake gledali .. Brutalni su !!!
- - - - - - - - - -
A da ne pricamo o tome sta su sve poosvajali po Spaniji ,, Real nije mogao da im prismrdi ....
Lepota je u oku posmatraca....
Dok je igrao bio je fantastican,sada kada je postao trener cela ta prica oko njega je prenaduvana,barem meni Real ne igra nista posebno...Ali ima tu neku ludu srecu da ga hoce kao ludog pic........Rivaldo je cesto znao da se folira i simulira kao ovi danasnji glumci....Mada ona tri gola protiv valensije u zadnjem kolu za titulu,iz slobodnjaka,pa onda makazice treceg ne mogu da se setim...![]()
Treci je koliko mi se cini povuko je iz mesta zalomio jednog i onda raspalio po njoj ko lud presao celom nogom pa je dobila ludu putanju.... Pa het trik protiv Menchestera pa protiv Milana...Sve je velikane castio Rivaldo spektakualran igrac...
Treci je koliko mi se cini povuko je iz mesta zalomio jednog i onda raspalio po njoj ko lud presao celom nogom pa je dobila ludu putanju.... Pa het trik protiv Menchestera pa protiv Milana...Sve je velikane castio Rivaldo spektakualran igrac...
Старији ликови које познајем нпр. кажу да су Ћави, Пирло и друге петице 21. века мала деца у односу на то шта је био Редондо...Нисам га гледао, али он је један од убедљиво најцењенијих играча деведесетих код људи рођених изм 1975-1985...
Apsolutno se slazem. Rivaldo je bio igracina samo takva. Najbolji je bio u vrijeme kad je igrao u kombinaciji sa Figom u Barci. Tad su osvojili naslov sa 10 bodova razlike, ispali od Valencie u 1/2fin. Po meni je Rivaldo bio najbolji igrac SP 2002 i najbolji igrac Brazila 1998.