- Poruka
- 5.749
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači voliš da vataš trvdu guzicu mušku? Jel te to napali iliFitoća
Jel zarivaš nokte u mesu?Pa ne znam da objasnim, jednostavno je tako, bajolodži, volimo te pokazatelje fit statusa
Ne, u oko i mozak isključivoJel zarivaš nokte u mesu?
Oce nas naguze strap onZašto žene vole da štipaju i vataju muške za guzicu? Šta vas tu loži žene devojke i ostale
DaOce nas naguze strap on
Oce nas naguze strap on
Koliko volim kad se branite od nečega što se nije ni desiloОд тога нема ништа.
Koliko volim kad se branite od nečega što se nije ni desilo
Opet paranoikНајбоље је кад се одмах разјасне ствари.![]()
Ta ironija može da boli
Zamisli nekoga uhvatiš za facu i kažeš baš si lep
Ma ja podržavamPa prvi je poceo, klasicni sportista iz razreda koji ide redom i podjebava sve kako su nedovoljno spremni i kilavi, a sve kroz taj pacovski, plitki cinizam
Mislim da je pomalo gej.Pa prvi je poceo, klasicni sportista iz razreda koji ide redom i podjebava sve kako su nedovoljno spremni i kilavi, a sve kroz taj pacovski, plitki cinizam
Mislim da je pomalo gej.
Ne mora da znači ništa. To je to, rešen slučaj.Pa ono, vazio je smekera, al je imao ego ko tri Lansa. Svaki put kad krenem da ga podjebavam saserem se da ne dobijem batina, a opet moram da ishendlujem tako da izgledam hladan i samopouzdan, sto nije nimalo lako u tim trenucima.
a jerry voliš da ti žene vataju sise he heJa volim da hvatam sise.
Pa prvi je poceo, klasicni sportista iz razreda koji ide redom i podjebava sve kako su nedovoljno spremni i kilavi, a sve kroz taj pacovski, plitki cinizam
Nije pomalo, nego potpunoMislim da je pomalo gej.