Zhivo me interesuje ..

Poshto je bio 11.9. Nije valjda zbog tuge ?

:)))
Нисам се радовао томе ни када се десило, али ни туговао.

- - - - - - - - - -

Иначе мој добр другар не зна како да смрша и само кука. Мора много да једе, тражи му се, угојио се.
А мени се не тражи толико.

Нисам се радовао томе ни када се десило, али ни туговао.

- - - - - - - - - -

Иначе мој добр другар не зна како да смрша и само кука. Мора много да једе, тражи му се, угојио се.
А мени се не тражи толико.

O toj drzhavi samo najgore . bash sam sinotj komentarisala "ameri su To . chim se rodi uglave mu pishtolj ili basket loptu u krevetac .

Meni jest bilo zhao lichno tih ljudi iako vierujem da je Amerika vishe civila pobila shirom svijeta no shto je bilo u tim zgradama i avionima tog dana

O toj drzhavi samo najgore . bash sam sinotj komentarisala "ameri su To . chim se rodi uglave mu pishtolj ili basket loptu u krevetac .

Meni jest bilo zhao lichno tih ljudi iako vierujem da je Amerika vishe civila pobila shirom svijeta no shto je bilo u tim zgradama i avionima tog dana

Прави непријатељ вероватно није био у тим зградама. Мислим да су то они сами направили.

Mogutje

Ipak oni zhive od military Industrie

Njima su ratovi potrebni
РТ је објавио да САД дугују око 96 хиљада милијарди долара, а не 17 хиљада милијарди како званично признају.
Или ће да скрешу трошкове за војску или ће неславно да се распадну, а како цео Исток батаљује долар као платно средство неће више много тога моћи да ураде као до сада са бесомучним штампањем долара преко сваке мере.
Русија-Кина не плаћају за нафту у доларима, а ваљда ни Јапан-Кина што значи да је петродолар ствар историје полако, јер ће сви престати да користе долар у трговини нафтом и гасом што значи да ће долар нагло и много да девалвира.

Back