Zhikina Sharenica

Ок, онда да вратимо инфлацију и ратове, а да се укине "шареница". :confused: Није ми јасно да неко размишља на овакав начин :roll:

naravno da nisam mislila bukvalno to što sam napisala. ali i dalje stoji da je to jedna od najgorih emisija koje sam ikada pogledala ;)

jedini covek na svetu koji ima gluplji humor od pokojnog minimaksa...dosadan je koliko i svako nedeljno popodne sa leom kis i njenim gostima seljacinama...a ziku je jedino zezno bata djosa sa njegovim vicevima iz ratnog doba 43ce...

Molim da se prema pokojnicam odnosimo sa duznim postovanjem. Minimaks je nas velikan (cega god bilo, poput Ckalje i sl.).

E ali nema goreg od onog Kalinića! Misli da je zanimljiv, a fore su mu sveže kao vojnički dvopek. A što je najgore jedno vreme je non-stop bio na ekranu. Na kraju više nisam smeo ni frižider da otvorim, plašio sam se da ću ga tamo zateći! Žika je u odnosu na njega very cool face.

Molim da se prema pokojnicam odnosimo sa duznim postovanjem. Minimaks je nas velikan (cega god bilo, poput Ckalje i sl.).

Чкаља у претходним дискусијама беше описан као неко са "буљавим очима" !? А сад великан...хм...преподоби се човек, а? Или ти...? :think:

Back