zhenskarosh

duzhe... godinu i po... xD (da ne rachunam more:rumenko:)
i ja sam tako.malo duze.ako ne racunam obesvesceno stanje:rumenka::mrgreen:
ali nisam sigurna za to:lol:
a da li si htela pre njega da budes sa nekim,ili ne?
Ali kad se jednom osamiš onda ti nekako i teže da nađeš dečka/devojku...ja bar imam taj problem...nekako je mnogo lakše uletati iz veze u vezu...koliko god ovo jadno zvučalo.

pa to ja apsolutno tacno..nekako sam mnogo kriticnija,i ocekujem onaj"vau" osecaj..bez toga-jok:confused:
a bojim se da i ako dodje do tog osecaja,da cu ja probati da ga ignorisem....da cu se uplasiti:(

i ja sam tako.malo duze.ako ne racunam obesvesceno stanje:rumenka::mrgreen:
ali nisam sigurna za to:lol:
a da li si htela pre njega da budes sa nekim,ili ne?

pa to ja apsolutno tacno..nekako sam mnogo kriticnija,i ocekujem onaj"vau" osecaj..bez toga-jok:confused:
a bojim se da i ako dodje do tog osecaja,da cu ja probati da ga ignorisem....da cu se uplasiti:(

rachunamo samo veze! koja obesveshtjena stanja? shta je to? :manikir: :mrgreen:
hmmm... htela s jednim bivshim to mi je bio stanard... mnogo sam se vezala za njega... i samo mi ga je oaj isterao iz glave...

e too... ja ga dochekah.. i zajeb.ah se xD

rachunamo samo veze! koja obesveshtjena stanja? shta je to? :manikir: :mrgreen:
hmmm... htela s jednim bivshim to mi je bio stanard... mnogo sam se vezala za njega... i samo mi ga je oaj isterao iz glave...

e too... ja ga dochekah.. i zajeb.ah se xD

pa sad,necemo o tome.........:lol::cool:
pa to je drugo,ti si imala zelju za onim bivsim.ja ni za kim.mislila sam da je sa jednim bilo to,mada msm da sam ja to vise sama forsirala...........na kraju sam to i shvatila..........

pa sad,necemo o tome.........:lol::cool:
pa to je drugo,ti si imala zelju za onim bivsim.ja ni za kim.mislila sam da je sa jednim bilo to,mada msm da sam ja to vise sama forsirala...........na kraju sam to i shvatila..........

pa slichno...
jaoj... dobro nisam doshla na forum kad sam josh bila zagrejana za tog starog... hahaha to bi bila tema od 3 strane xDDD
:rotf:
banovali bi me i rezervisali mesto kod laze... ovo je super. xD

Jooooj, bila sam ja s jednim, uffff... Smrt ženskarošima! :vudu:

A još ga volim... :sad2:

Nego, čula sam pre neki dan pesmu, mislim da ide 'vako: "Ženskaroš me prevario, hej, sa usnama k'o med i pogledom k'o led..." :rotf:

Back