Zhene ....

Nemam.
Prije sedam osam godina sam željela da se tetoviram.
Nisam mogla da se odlučim šta bih, imala sam nekoliko ideja i željela sam baš svaku, al na moju veliku sreću nisam imala pare.
Danas bi mi vjerovatno bile mrske. Koliko su mi prije izgledale kao ukras, toliko mi sad ruže tijelo.

Nemam. (srecom)
Htela sam u srednjoj, nisu mi dali. (klinacki bunt, sta li, tako mi se danas cini...)
Posle sam se mislila o privremenoj, ali kad sam videla kako ruzno bledi i koliko treba vremena dok se skroz ne izgubi, odustala...
Ranije mi je to bilo skroz privlacno, danas bezveze. (na meni) Isto kao i vise rupa za mindjuse. (imala i pustila sam ih da zarastu)
Zelela sam ili na rame ili tik ispod grudi, ili kuk ili skocnom zglobu. Razni simboli i natpisi su bili u opciji...

Only God can judge me... na ledjima

ja sam obećao javno da ću tetoviram na desno dupe ime one drndulje ako napravi INSAJDER o B92
već je omanula o Kolubari, sve je pomenula sem MMF krvnice u obliku Kori Udovički
a kako da pljuje svoje? baš lepo od Kolubare što je svekrovu kuću kupila za 500.000 evra a svekar dao snajki
sve lepše od lepšeg... a najlepše što Kolubara plaća porez za imovinu a svekar i dalje na svojem...
Dakle kad drndulja napravi na koji način klepaju vesti i za čije babe zdravlje odmah tetoviram desno dupe.
Jbg... lutka ko lutka naduvaš i pukne, a ovo ostane trajno...

nemam ni tetovazu niti busene usi, nista...ako bih se i odlucila za tetovazu bila bi veoma mala i na nekom ne toliko ociglednom mestu, i bio bi isti onaj simbol koji mi se i pre svidjao i za mene ima znacenje. u poslednje vreme videh gomilu tetovaza koje ni na sta ne lice i ljudi ih stavljaju kao ukras i bez i da znaju koju poruku kriju itd...a to mi se ne svidja.

Kod starih ljudi sve je ruzhno ..sise vise mooda se otegnu i ostalo znachi ta tetovazha je dio njih

NIje. Starost je uvek ružna samo iz perspektive obavezne večne mladosti. Samo što svako vreme ima neke svoje norme. Ok je grudnjak smatrati ortopedskim pomagalom, dokle god grudi samo lepo stoje. Nakon nekog vremena očekivano je da se rezon promeni. Bar ja u to verujem.

Nemam, ne zelim da imam.. totalno mi je besmisleno. Vise volim da svoj neki stav iznesem glasno nego da zvrljam po telu i mislim da sam bitna.
Bio je nekad period ksd sam htela Skorpiju da istetoviram, zbog cega?
verovatno da me podseti sta sam u horoskopu, da ne zaboravim..

Nesto nisam lud za tetovazama na zenama.
Nekome stoji nesto malo i suptilno, ali ovako savrseno moze i bez toga.
Da sam zena ne bih nikada trpeo bol radi dekoracije svog tela, tipa tattoo ili pirs, posebno ako cu to nositi celog zivota.

A kako vidim po komentarima ovde, obicno je to neki adolescenstki trip koji prodje kao i sve ostalo.

Nesto nisam lud za tetovazama na zenama.
Nekome stoji nesto malo i suptilno, ali ovako savrseno moze i bez toga.
Da sam zena ne bih nikada trpeo bol radi dekoracije svog tela, tipa tattoo ili pirs, posebno ako cu to nositi celog zivota.

A kako vidim po komentarima ovde, obicno je to neki adolescenstki trip koji prodje kao i sve ostalo.

To nije trip pubertetlija To je komjuniti specifichnih osoba u njemachkoj je dozvoljeno tetoviranje sa punoljestvom ....

Back