Zhene......

TV gledam sat,dva pred spavanje. Slabo sam kod kuce, uglavnom dodjem da prespavam.
Domace programe nemam ni memorisane, mislim da imam samo Prvu i RTS.
Gledam ID, History i ranije sam i Travel,ali mi ga izgleda ukinuli, ne mogu nigde da ga nadjem. :(
Jel ima neko ovde SBB i Travel u standardnom paketu?

Baby TV, posle ponoći. Kakve psihodelije tada ima tamo... Čist vizuelni narkotik.

ahahaha...to i O. gleda
kaze - bas je simpatican onaj kanal za narkomane, nisam ni znao da tako nesto postoji...:lol:
ja - ???
i onda skuzim da je to baby tv :lol:

inace, sto se tva tice uglavnom gledam macka kako se pokusava popet na led i ne uspijeva
to bas pratimo...cisto da ne obori tv i ne samoubije se tako :lol:

ma jok
jos je sva fina
vise je ko neki mali dupin - ono, osjeti se vibracija kad se pomjera
al kao kroz vodu...ne znam kako to drukcije opisat
al je sve zivahnija i sve duze budna
a i velika je
nismo ni u 8 mjesec stigle, a ima 1940 grama : )

TV gledam sat,dva pred spavanje. Slabo sam kod kuce, uglavnom dodjem da prespavam.
Domace programe nemam ni memorisane, mislim da imam samo Prvu i RTS.
Gledam ID, History i ranije sam i Travel,ali mi ga izgleda ukinuli, ne mogu nigde da ga nadjem. :(
Jel ima neko ovde SBB i Travel u standardnom paketu?
Nema u standardnom. Mm bi zadnji dinar dao za te njihove bonus pakete.

Zavisi od perioda do perioda, nekad istorijske kanale, nekad naucne, onda jedan period opsesivno gledam politicke emisije, onda o ubistvima i nekim bolestima, a onda neki naredni najgori krs od relity emisija, mislim da to niko osim mene nije gledao. :lol:
Trenutno bas nista, ponekad pustim animal planet, sve sam ili izgustirala, ili sam pomalo razocarana sa kojom ozbiljnoscu se rade naunce, a tek istorijske emisije, cast izuzecima.

- - - - - - - - - -

ma jok
jos je sva fina
vise je ko neki mali dupin - ono, osjeti se vibracija kad se pomjera
al kao kroz vodu...ne znam kako to drukcije opisat
al je sve zivahnija i sve duze budna
a i velika je
nismo ni u 8 mjesec stigle, a ima 1940 grama : )
:heart: :)

Back