Zhene......

Највише турске серије. Јао како су оне Домаћице са Босфора занимљива серија, увек ми испадне протеза кад се смејем, баш су шашаве.

"Lie to me", "Bones", sve moguće "CSI", "Dr House", "Grey's Anatomy", volela sam da gledam Ali Mc Beal. Obožavam kad naletim na Poaroa i ostale likove Agate Kristi.
Definitivno volim da gledam forenzičare, profajlere, isterivače pravde, doktore, bolničare i ostale što spasavaju svet, a advokate volim da gledam kako varaju zakon i nadmudruju se međusobno. :aha:
I naravno Travel Channel, sve emisije i sve varijacije na temu. :super:

Shta pratite na tv-u?

Filmove. Uvek proverim program i ako je u najavi neki dobar, pogledam. I dalje mi je tv komforniji za to, filmovi preko racunara su mi nuzno zlo. Veceras na Pink2 "Koko pre Sanel", nisam gledala pre i planiram danas :)
Volim "TV lica kao sav normalan svet", ako je zanimljiv gost emisija bude odlicna. I Tatjana je jedan od retkih voditelja koji radi ozbiljno a ne u interesu da promovise sebe, kao neki, pa i kada imaju goste oni opet budu glavni :roll:
"Trezor" ume da bude zanimljiv, seca, vraca,...
Volim razne biografije. Emisije o arhitekturi.
Ali sve to kada slucajno nabasam. Nemam neki ritual.

Filmove, jer ne volim da kupujem pirate za dvd, a nesto ne volim da gledam na racunaru, sta znam... Znaci filmove, HBO, fox, ili prva plus. Serije... Dva i po muskarca, to mogu uvek da gledam. Obozavala sam Will and Grace.

Back