Zgužvala je novine i stavila u frižider

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.205
Clip.jpg

(slika sa neta)

Svima nam je dobro poznato da su kriške limuna jedno od boljih sredstava za neprijatne mirise iz frižidera.
Ipak, postoji jedan efikasan a veoma bespaltan način da postignete indentičan rezultat.

Potrebne su vam stare novine, a evo kako to može da vam pomogne.
Uzmite nekoliko stranica starih novina, zgužvajte ih i poprskajte vodom iz bočice sa raspršivačem.
Stavite na tanjir, a zatim unesite u frižider. Novine se stavljaju na tanjir da se, kada se suše, ne bi zalepile za policu.
Ostavite da tako prenoći u frižideru i sav neprijatan miris će nestati.
Trik je bio dobro poznat u doba komunizma u Rusiji, u vreme velike nemaštine.
Za neprijatne mirise su delotvorne i kriške ražanog hleba, pirinač, aktivni ugalj ili samo presečena jabuka...piše žena blic

Kada vam se pojavi miris u frižideru kako vi rešavate to
Ja bih ga otopila, očistila, operala sve fioke i police... Ne bih pribegavala nikakvim trkovima za maskiranje tih neprijatnih mirisa. Frižider sam za sebe nije taj koji proizvodi neprijatne mirise. Dakle-do mene je, a što je do mene, to ću uraditi tj. ispraviti.
Nikad mi frižider nije neprijatno mirisao, ako bolje razmislim.

Isto i ja..jer ne mogu da zamislim da stavim zgužvane novine u frižider
Jednostavno je. Namirnice koristimo u njihovom predviđenom roku. Ako tamo nešto truli-mi smo to prosto smetnuli sa uma, i to će odavati neprijatne mirise. Meni ništa neprijatno u frižideru ne miriše jer vodim računa o tome šta i kad tj. do kad nešto kupujem i cenim.
Da se greške ispravljaju novinama, bilo bi to logično i korisno, ali da tako saniram smradove i gubitke.... ne, to tako kod mene ne može da ide.
Stavi u frižider to i to? Ne. Zanima me zašto smrdi, a ne šta tamo da stavim kao zamku za znake da nešto nije u redu.

Back