aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
jednom sam cekao jednog drugara i sada... vidim ja ide meni neki covjek u susret i skrenu malo sa trotora na travu i krenu da pisha iza drveta...i sada prolazi tu neka gospodza i zgrozi se ono najstrasnije, ne znam tacno sta je rekla...al uglavnom zgrozila se i uvrijedila ga. ajd okej nije to mjesto bas za piskiti za recimo mladog covjeka, al ovo je bio neki djed, onako seljak covjek, i vjerujem da mu je doslo da mora...a u blizini nicega pogodnijeg, ovdje se malo zaklonuo i meni je razumljivo...i sada on zavrsio ona prosla i on meni ''ma ja sam morao stvarno'' ono tuzno pogleda kao da mi se pravda...ma reko samo opusteno ... e sada ja na istom mjestu cekam skoro je bas bilo, prolazi ista zena i onako zastade za drugo drvo gdje naljepljen plakat ovih lopova, sad su izbori, i onako gleda sa jos jednom zenom i nesto prokomentarisa, kao da je lijep neki kandidat...
E sada meni nije jasno kako se ona zgrozila na covjeka koji pisa na travu, a ne na onoga koji pisa po njoj?
E sada meni nije jasno kako se ona zgrozila na covjeka koji pisa na travu, a ne na onoga koji pisa po njoj?