ZEZA ME INTERNET

bEK1GG

Početnik
Poruka
11
E ovako, ubacio sam novi sistem na kompu, pre kad sam skidao igrice i programe brzina downloada je bila 3-4mb/s sad mi skida 300-400kb/s. Nesto ne valja, kad udjem na speed test izbaci mi brzinu od 30-40mb/s sto znaci da bi trebao da bude download kao pre 3-4mb/s, ali nesto nece i skida mi tu po 300kb/s. Jel zna neko resenje kako da sredim to?
Hvala unapred!

Pa juce sam ubacio novi sistem, sinoc i danas ceo dan nista ne mogu da skinem. Ne skidam preko torenta sve ide direktno, jos sam i steam jedva skinuo, na primer cs 1.6 od 400mb mi skidalo pola sata.

E ovako, ubacio sam novi sistem na kompu, pre kad sam skidao igrice i programe brzina downloada je bila 3-4mb/s sad mi skida 300-400kb/s. Nesto ne valja, kad udjem na speed test izbaci mi brzinu od 30-40mb/s sto znaci da bi trebao da bude download kao pre 3-4mb/s, ali nesto nece i skida mi tu po 300kb/s. Jel zna neko resenje kako da sredim to?
Hvala unapred!
probaj ovo, ali trebaš da meriš VREME skidanja i malo računaš, porediš:
https://www.thinkbroadband.com/download

Dole kod starta u search-u kucaj CMD.
Desni klik na command prompt - pa klik na RUN as administrator.
U komandnoj konzoli (onaj crni prozor) upisi : netsh int ip reset nakon toga pritisni ENTER i restartuj racunar, pa vidi da li ima poboljsanja.

Poslednja izmena:
Ili jos bolje manuelno, znaci poskidas sve drajvere za tvoju maticnu ukljucujuci i drajvere za internet, deinstaliras ih sve u Device Manager-u i rucno instaliras, koliko da budes siguran.

Pretece me markons82 to je mozda najbolja varijanta.

Hm, to sto ti na speed testu javlja normalnu brzinu, a to sto nece da skida tom brzinom kada pokrenes nesto, mi vrlo cudno.
Tu ima vise faktora a najvise zbunjujuci je to sto se potrefilo sa novim kompom pa pada sumnja na to ali opet
onda ne bi imao punu brzinu na speed testu. Nesto je trulo u drzavi Danskoj...

Da nije mozda sto su drajveri za 64bita, a meni je sistem 32bita? Ali i grafika mi je dobra i zvuk i sve ostalo samo net zeza. A ne mogu na netu nigde da nadjem za moj racunar drajvere za w10 32bita.
I jos jednom izvinjavam se, bas sam ono neupucen u sve to, pa zato i trazim pomoc ja da znam ja bih resio :D pozz

Da nije mozda sto su drajveri za 64bita, a meni je sistem 32bita? Ali i grafika mi je dobra i zvuk i sve ostalo samo net zeza. A ne mogu na netu nigde da nadjem za moj racunar drajvere za w10 32bita.
I jos jednom izvinjavam se, bas sam ono neupucen u sve to, pa zato i trazim pomoc ja da znam ja bih resio :D pozz
?? Zahebavaš Majkrosoft? Uvalio si 64-bit drajver na 32-bit Windblowse? A da probaš drajvere za Linuks?:zcepanje:

Back