ŽESTOK OBRAČUN U KAMENICI

Iceman i Maverik

Buduća legenda
Poruka
46.551
Novosadski biznismen i pilot Dragan Amidžić Amidža (55) ubijen je večeras oko 20.45 sati, u Sremskoj Kamenici.

Kako nezvanično saznajemo, priređena mu je klasična sačekuša, a na njega je ispaljen rafal iz automatskog oružja i preminuo je na mestu ubistva. Policija je odmah blokirala sve prilaze Kamenici, a u toku je opsežna potraga za ubicom ili više njih.

- Muškarac je ubije na parkingu u Ulici Vojvode Putnika 68, u blizini Univerziteta „ Edukons“ , a policija radi sve na rastvetljavanju ovog nemilog događaja – kratko je rekao za Informer izvor upoznat sa ovim slučajem.

Inače, Amidžić je vlasnik hotela „ Sajam“ i više lokala u Novom Sadu i okolini. Poznat je bio i kao zaljubljenik u pilotiranje, imao je u vlasništvu avion marke „ galeb“,a pre šest godina bio je i jedan od organizatora velikog aero – mitinga u Novom Sadu, iznad Dunava, kod Petrovaradinske tvrđave.

https://informer.rs/vesti/hronika/4...iznismen-izresetan-sacekusi-blokiran-ceo-grad

tako nesto se i naslucuje, jer dozvoliti nekome da bude toliko bahat i ne sankionisati ga samo govori o tome da je radio posao njih
i toliko ga blatiti posle ubistva, samo govori o potrebi da javnost o njemu ima jako ruzno misljenje bez potrebe da pita - a ko mu je dosao glave
ni za jednog kriminalca posle ubistva nije napisano ovoliko losih stvari

U ime Oca i Sina i Svetoga Duha
sa vjerom u Boginju velikih sisa, mocnoga glasa i uskoga struka
njen sam ja sluga jer sada sam kralj i moja je dzungla
uz pomoc njenog zvuka, u drustvu njenog supruga
Bio desna ruka, narod tuka, ubija k'o kuga
vuka leseve po rupa bez sanduka
da bi pokrali Hrvate, prvo ide pljacka Srba
da bi spalili dzamiju, prvo zapali se crkva

Back