Zesci raskid.

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
69.283
Pricao mi je jedan poznanik dok je ziveo u inostranstvu...

Setam parkom jednom, i sudarim se sa ribicom na rolerima samo takvom. Bomba !!, prava ona funky, sexy lujkica na rolerima sva u zutom. I padnemo tako i slucajno je uhvatim "dole", kad ono pisha.....I onako zaprepascen, trudim se da ostanem cool, oci nam se zasjaje, ona se podize, nastavi sa rolerajom i kikoce onako najsladje : hihihihihi. I ode.... Jesam li ja gej ? Sta se desava samnom ? ne mogu da je izbacim iz glave....

Ne znam sta da mu kazem....

Setam parkom jednom, i sudarim se sa ribicom na rolerima samo takvom. Bomba !!, prava ona funky, sexy lujkica na rolerima sva u zutom. I padnemo tako i slucajno je uhvatim "dole", kad ono pisha.....I onako zaprepascen, trudim se da ostanem cool, oci nam se zasjaje, ona se podize, nastavi sa rolerajom i kikoce onako najsladje : hihihihihi. I ode.... Jesam li ja gej ? Sta se desava samnom ? ne mogu da je izbacim iz glave....

mozda ga mami da proba sa takvom ribom :per:

kazi mu neka je tuca u guzu ili neka mu popusi ( u slucaju da je zensko sa ugradjenim penisom ) :ok:

Ja mu rekao: Brate, sta te briga, ionako sve to zvuci tako romanticnoi, spontano i sudbinski. A s druge strane moze da mu da goozu, ono sto ni jedna devojka nije pre nje dala....

ma naravno ako izgleda kao Hot Bomb :per: samo je naguzi pomeri gacice u stranu i zabije kitu i sexa je ko slut :mrgreen:

zatim pusenje i svrs po sisama :lol:

Trandze su pozrtvovanije i ugadjaju bolje od obicnih riba ;) jerimaju taj komplex sa kitom i trude se bolje da lice na zensko kad sa muskarcem imaju sex :mrgreen:

ma naravno ako izgleda kao Hot Bomb :per: samo je naguzi pomeri gacice u stranu i zabije kitu i sexa je ko slut :mrgreen:

zatim pusenje i svrs po sisama :lol:

Trandze su pozrtvovanije i ugadjaju bolje od obicnih riba ;) jerimaju taj komplex sa kitom i trude se bolje da lice na zensko kad sa muskarcem imaju sex :mrgreen:

To je i meni palo na pamet. I znas sta jos? Imaju zensko telo, a muski mozak i kapiraju sta pali muskarca. I plus im je uvek evidentan orgazam :)

Pričao ti dok je bio u inostranstvu a još očekuje odgovor.. Kao, pričao ti prekjuče a doselio se iz inostranstva juče?

Al pazi padnu i uhvati je za karru.. Pa de joj baš ručku nađe da je uhvati da ne padne

Back