Zeri: Srbija u sve težem položaju

A pazi ga brat Konsi.... Ovamo kao neki velikosrbin, o onda napiše...
Hrvat je danas za Srbina misaona imenica, bar sto se tice drzavnog uredjenja i rodoljublja
И на нашу велику жалост,
не због Хрвата, него због нас самих,
је потпуно у праву
и не знам што се уопште чудиш томе што је рекао!?
:dontunderstand:

A pazi ga brat Konsi.... Ovamo kao neki velikosrbin, o onda napiše...

Ja uvek kazem, nema velikih i malih Srba, ali to je vama koji pate od neke griznje savesti odbranbeni mehanizam prozivajuci druge "velikosrbima", vidim dobro ti ide hrvatski ;)

p.s. Hrvatska ima nacionalnu politiku, za razliku od Srbije koja ako je ikako i ima onda je "gradjanska" mada bi je ja pre okarakterisao kao cobanskom i malogradjanskom :D

Da li moram da ti nacrtam kakve posledice po Hrvatsku obalu i turizam ce imati Americka i NATO flota ;) ... ali jedno je sigurno, prostitucija ima da vam cveta, bice te sa Albanijom Evropski Filipini za americke mornare :mrgreen:

To vam stvarno nije trebalo :bye:

Američka i NATO flota su i dosad bile prisutne i na Jadranu i na Sredozemlju, pa eto, fala Bogu, nikakvih loših posljedica nije bilo.
Kad se američki ratni brod usidri u Splitu recimo ili Zadru, Hercegovina i pola Bosne ostanu bez prostitutki, jer se sve spuste na obalu.
A ovo za Bondstil se nisam zayebavao. Ima baza u okruženju sasvim dovoljno i Amerima nije u interesu graditi ih još.

И на нашу велику жалост,
не због Хрвата, него због нас самих,
је потпуно у праву
и не знам што се уопште чудиш томе што је рекао!?
:dontunderstand:

Naše političare je EU pritisnula da se "skockaju" i da ne prave neke veće ujdurme, pa se stiče utisak da je Hrvatska nešto uređenija od Srbije.
Nije to značajna razlika. Ovi naši klaunovi isto izgube kontrolu, pa se onda prenemažu po televizijama i ispadaju boodaletine na kub.
Evo sad s ovim autom od 580.000 eura ne znaju kud će!
Ko je lud da kupi taj auto? Nije niko!
I ima takvih primjera puno.

A što se patriotizma tiče, svaki je u svojoj duši patriota.
Da li to drži kao svoju privatnu stvar ili nabija nekome na nos, to je drugo pitanje.

Američka i NATO flota su i dosad bile prisutne i na Jadranu i na Sredozemlju, pa eto, fala Bogu, nikakvih loših posljedica nije bilo.
Kad se američki ratni brod usidri u Splitu recimo ili Zadru, Hercegovina i pola Bosne ostanu bez prostitutki, jer se sve spuste na obalu.
A ovo za Bondstil se nisam zayebavao. Ima baza u okruženju sasvim dovoljno i Amerima nije u interesu graditi ih još.

а шта је било са оним силним бомбама што су 99 изручили у ваш јадран,нисте их тужили?:rtfm:

A nisu u našu stranu, nego tamo bliže Italiji. Kod ušća rijeke Po.
To se zataškava i veliki broj ljudi je zaboravilo na to.

Ma ja, istovarili italijanima da sacuvaju Lijepu Vasu :hahaha:
Reko sam ja tebi, nemoj da se zanosis sa NATOm, nece vas nikakva sreca snaci od njih, ako ista, imat cete samo stetu.
Ko se jos ovajdio od amerikanaca :roll: mislim stvarno, kakve su to gluposti....oni idu samo tamo gde mogu nesto da otmu ili dobiju za DZ, obicno ostave qurac domacinu da izbije oci ili neku simbolicnu sicu za koju ne moze ni posledice njihove posete da sanira.
:thumbdown:

Ma ja, istovarili italijanima da sacuvaju Lijepu Vasu :hahaha:
Reko sam ja tebi, nemoj da se zanosis sa NATOm, nece vas nikakva sreca snaci od njih, ako ista, imat cete samo stetu.
Ko se jos ovajdio od amerikanaca :roll: mislim stvarno, kakve su to gluposti....oni idu samo tamo gde mogu nesto da otmu ili dobiju za DZ, obicno ostave qurac domacinu da izbije oci ili neku simbolicnu sicu za koju ne moze ni posledice njihove posete da sanira.
:thumbdown:

Nije da sačuvaju Lijepu našu, nego rijeka Po nanosi ogromne količine mulja i blata u taj dio Jadrana, pa tako zatrpava taj balast. Kapish? :ok:

Nije da sačuvaju Lijepu našu, nego rijeka Po nanosi ogromne količine mulja i blata u taj dio Jadrana, pa tako zatrpava taj balast. Kapish? :ok:

Ahaa, onda je sve u redu ;)

Nista, samo napred, evo ih idu, nose cvece i poklone :ok:

32465907dt0.jpg

богами не бих рекао да су тамо код италијанске обале,вероватно су напунили и хрватски део јадрана,нелогично ми да би италијани допустили да им се трпа уранијум уз обалу.....а они у нато

богами не бих рекао да су тамо код италијанске обале,вероватно су напунили и хрватски део јадрана,нелогично ми да би италијани допустили да им се трпа уранијум уз обалу.....а они у нато

Zato baš. Hrvatska onda nije bila u NATO, pa bi morali platiti veliku odštetu za takav manevar. A Italija je morala prihvatiti.
A kako sam i rekao, tamo je odlagano zato jer se najmanja šteta napravi, radi tog blata. Nisu oni baš ludi. Imaju stručnjake i znaju kako i šta treba.

Zato baš. Hrvatska onda nije bila u NATO, pa bi morali platiti veliku odštetu za takav manevar. A Italija je morala prihvatiti.
A kako sam i rekao, tamo je odlagano zato jer se najmanja šteta napravi, radi tog blata. Nisu oni baš ludi. Imaju stručnjake i znaju kako i šta treba.

откуд ти знаш да нису,па нисте стражарили на пучини:hahaha:

A nije ti cudno sto svetlis u mraku :hahaha: :rotf: posle kupanja u Jadranu :hahaha: LOL

Prijatelju, pratio se svaki prelet! Zna se da ti avioni ne mogu sletjeti ako se ne riješe naoružanja. Nismo ni mi baš od jučer. ;)

хм....:think: како хоћеш.али свашта је могуће,а италијански пилоти су вам га сигурно завукли.....таман онај уранијум из њихових атомских централа...право у јадран...размисли мало:rtfm:

Back