waikiki (:
Ističe se
- Poruka
- 2.040
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baci to
Imam zepter posudje, retko koristim i sa spoljne strane se ne moze lepo opratiOprala u sudomasini par puta nista, razne hemikalije nista, ostaje neka tamna boja
Ima li neko ideju, cime i kako bi se to moglo oprati
![]()
Ovo:
![]()
ili ovo:
![]()
i treća solucija, dati suđe u predstavništvo Zeptera na poliranje...
zicom i arfom/cifom
to je od inoxa sudje nista mu nece biti
Sirce ne pomaze, ne preostaje nista nego zicaHvala
![]()
Imam zepter posudje, retko koristim i sa spoljne strane se ne moze lepo opratiOprala u sudomasini par puta nista, razne hemikalije nista, ostaje neka tamna boja
Ima li neko ideju, cime i kako bi se to moglo oprati
![]()
Octom skineš one plavičaste fleke od bjelančevina koje ostanu nakon kuhanja/pečenja.
Nakon poliranja će ti opet biti kao novo i onda ćeš ga moći održavati...![]()
Limun+++++++soda bikarbona-
sory, za + mi zabagovalo nešto
Mi non-stop koristimo sve žive šerpe, tiganje,lonce i ovale, posude i zahebancije..
Novo a izgleda kao da je korisceno godinama, ako treba posebno drndanje posle svakog koriscenja, koj ce mi
Limun i soda se napravi kao pasta iliMeni se ne svidja tesko i uopste nije prakticno i za odrzavanje treba sve nesto posebno
![]()
Uopće nije teško za održavanje. Poliraj ga i peri sa Arfom ili još bolje tim zepterovim sredstvom za čišćenje. Puno se lakše održava i čisti od emajliranog suđa. Ako ti nešto zagori natoči vode u posudu i ostavi neko vrijeme. Uzmeš onu drvenu lopaticu i lagano skineš sve što je zagorilo. Ili žicu. Žicom smiješ prati iznutra, ali ne i izvana da je ne oštetiš, jer će izgubiti sjaj...
Nije problem iznutra, spolja je problem tamne fleke i onako bez sjaja
Novo a izgleda kao da je korisceno godinama, ako treba posebno drndanje posle svakog koriscenja, koj ce mi
- - - - - - - - - -
Limun i soda se napravi kao pasta iliMeni se ne svidja tesko i uopste nije prakticno i za odrzavanje treba sve nesto posebno
![]()
Ima neki sertifikat.To sam ja dobila pre nekoliko godina set serpi, tiganji, servis za rucavanje sa soljicama za kafu, escajg, case, cinije razne hvataljke,tacne i ko zna sta sve jos tu ima stoji tako zapakovano, ne koristim.Taj tiganj par puta i neku serpu i ne svidja mi se, teske su i za upotrebu i za odrzavanje
Ima neki sertifikat.To sam ja dobila pre nekoliko godina set serpi, tiganji, servis za rucavanje sa soljicama za kafu, escajg, case, cinije razne hvataljke,tacne i ko zna sta sve jos tu ima stoji tako zapakovano, ne koristim.Taj tiganj par puta i neku serpu i ne svidja mi se, teske su i za upotrebu i za odrzavanje