Ih pa za lovu se da kupiti sve a i tamo se uvalio samo da bi klepao lovu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja drugarica je posle mene nastavila da ide kod njih jos mesec dana posle mene. Bila je dobra dok joj menadzeri nisu uzeli listu za prezentaciju jer je ona radi fore napisala samo 10 ljudi, izvikali su se na nju, jer nije profesionalna i receno joj je da 50 ljudi ide na spisak+jos jedan njihov prijatelj!!!! U medjuvremenu je imala tezak smrtni slucaj, i niko od tih takozvanih medandzera nije se setio ni da je nazove da pita kako joj je!!!!!!!!!!!!!!!! Sve cekam mozda ce se javiti neka menadzerka koja zbira ekstra lovu da me razuveri i kaze ko kod njih radi za stalno (jer je to tamo drzavna tajna).
Malo sam procitala ove komentare i moram da vas razuverim u neke stvari.
Prvo, zepter ima jedan nov sistem poslovanja i moram reci da se ne bazira vise na prodaji od vrata do vrata kako je nekad bilo. Mada edukatori nekad vise forsiraju tu kucnu prodaju, tako su i meni pricali, doduse, uvek cete tamo od starijih zena cuti morate da idete po kucama tamo su pare.Mozda se tako vise zaradi ali nema potrebe za tim.Posao za koji ste pozvani je office konsultant, samo ime govori da se posao obavlja u kancelariji i da nema price o terenu.Sto se tice anketiranja to je samo dobra volja ko zeli moze da ide ali nije obavezan.Ono sto sam ja zapazila a to je da dosta ljudi u startu odustane, jer svi imaju predrasude ko to kupuje i kome to treba. Verujte mi dosta ljudi kupuje, jer je sve kvalitetno i vecini ne treba ni da se objasnjava sta je zepter.
Drugo, ovaj posao moze da se obavlja i honorarno, sto znaci, imate drugi posao gde imate fiksnu platu od vaseg vremena koliko mozete odvojite nesto vremena i mozete lepo da zaradite jednu dodatnu platu.I ja kad sam pocinjala dosta sam radnika u zepteru pitala kako je i koliko zaradjuju, odgovori su bili razliciti.Ko se ne trudi i ne radi taj i nema, ko se malo potrudi verujte mi isplati se.Nije da zelim da vas vrbujem za zepter ili tako nesto ali moram da vam kazem da ne pricaju svi kako jeste, i ja sam bila na vasem mestu i isto tako htela da odustanem bas zbog tih prica o zepteru i lupanja ljudima na vrata.Ali to nije takoto je ranije bilo. Sto se mene tice, vec neko vreme radim u zepteru, ne idem po kucama, moji gosti dolaze na takozvana druzenja u zgradu zeptera.Mogu vam reci da sam zadovoljna
![]()
DA LI MEDJU VAMA IMA NEKO KO JE RADIO U ZEPTERU I KAKVI SU MU UTISCI!!!
TREBAM DA POCNEM DA RADIM I PROSLA SAM OSNOVNU OBUKU, ALI CUJEM RAZLICITE KOMENTARE, DA NEMA NISTA ZA STALNO, SAMO HONORARNO A RADIS KAO CRNAC![]()
ovo ti je kljucna predispozicija za radjenje ovakvog poslaNaletih na ovu temu, pa da napisem moje vidjenje, mada vidim da se dugo nije pisalo. Zaposlio sam se u avgustu, jer trenutno nemam sta da radim u zivotu. Fakultet privodim kraju, ali posao u struci je misaona imenica posto nisam ni u jednoj stranci(mada za posao preko stranke se moze vezati sve ovo sto ste gore naveli) a roditelji mi ne drze nikakve firme i ne poznaju ljude koji su mogu da me zaposle u drzavnoj firmi. Kao sto rekoh radim neko vreme i zadovoljan sam. Plate su redovne, prijavljen sam, ni jednog prijatelja nisam cimao da mi organizuje prezentaciju. Od kako sam se zaposlio ljudi dolaze i odlaze ali realno stanje je da svi koji su odustali su bili lenji da rade. Ovde nemas radno vreme(sem kad se radi u firmi) tako da moras sam da se pokrenes. A kao sto kaze BC33 proslo je vreme socijalizma i sigurnih plata. Da mogu da radim u struci bez problema bih dao ovde otkaz(inace ovde niko ne moze da ti da otkaz sem ako sam ne odes). Sto se tice losih iskustava u vezi sa nadredjenima, tu ne mogu da kazem ni dobro ni lose sve zavisi kakav je nadredjeni. A o kvalitetu proizvoda odlucuje kupac, ja kao zaposleni sam zadovoljan poslom, za sada.
P.S. nisam nikakav menadzer nego omladinac koji umesto prazne price kako nema posla gleda da bilo sta zaradi.
Naletih na ovu temu, pa da napisem moje vidjenje, mada vidim da se dugo nije pisalo. Zaposlio sam se u avgustu, jer trenutno nemam sta da radim u zivotu. Fakultet privodim kraju, ali posao u struci je misaona imenica posto nisam ni u jednoj stranci(mada za posao preko stranke se moze vezati sve ovo sto ste gore naveli) a roditelji mi ne drze nikakve firme i ne poznaju ljude koji su mogu da me zaposle u drzavnoj firmi. Kao sto rekoh radim neko vreme i zadovoljan sam. Plate su redovne, prijavljen sam, ni jednog prijatelja nisam cimao da mi organizuje prezentaciju. Od kako sam se zaposlio ljudi dolaze i odlaze ali realno stanje je da svi koji su odustali su bili lenji da rade. Ovde nemas radno vreme(sem kad se radi u firmi) tako da moras sam da se pokrenes. A kao sto kaze BC33 proslo je vreme socijalizma i sigurnih plata. Da mogu da radim u struci bez problema bih dao ovde otkaz(inace ovde niko ne moze da ti da otkaz sem ako sam ne odes). Sto se tice losih iskustava u vezi sa nadredjenima, tu ne mogu da kazem ni dobro ni lose sve zavisi kakav je nadredjeni. A o kvalitetu proizvoda odlucuje kupac, ja kao zaposleni sam zadovoljan poslom, za sada.
P.S. nisam nikakav menadzer nego omladinac koji umesto prazne price kako nema posla gleda da bilo sta zaradi.
Reci mi, molim te, da li ti je posao da zoves nasumicne ljude iz belih strana?
Posto je vec dosta proslo od kako je neko pisao, da li si i dalje tamo zaposlen i sta mislis sada o tome? Kakav je odnos rada i plate i tsl.?