црна брада
Elita
- Poruka
- 21.098
Благо онда твојим комшијама.crna i nezasita![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Благо онда твојим комшијама.crna i nezasita![]()
ne smeta mi pa znam valjda da je lepa imam ukusaDa li vam smeta ili bi vam smetali da vam zenu svi gledaju? Cak i u vasem drustvu komentarisu da je lepa?
А је л' вама циљ да вас ни један мушкарац не види?pitanje koje vam sigurno neće postaviti u iranu
ali ima smisla. osim što je u svrhu "zaštite časti kod žene" hidžab ima funkciju da muškarce drži u nekoj vrsti samokontrole, jer muškarcima je bitno vizuelno, a pokrivenost žene odvlači pogled i ne izaziva nikakvu zainteresovanost suprotnog pola, što joj i jeste cilj.
Da li vam smeta ili bi vam smetali da vam zenu svi gledaju? Cak i u vasem drustvu komentarisu da je lepa?
А је л' вама циљ да вас ни један мушкарац не види?
А је л' вама циљ да вас ни један мушкарац не види?
poenta komentara koji si citirao je da bi ovo isto pitanje bilo sasvim drugačije protumačeno u nekim drugim kulturama.
odgovor na tvoje pitanje, ne, naprotiv. žene se sve više trude da budu zapažene, često to rade gotovo nakaradnom upadljivošću.
Ima žena koje vole da budu primećene od strane svih muškaraca,što ih je više,to bolje.
Ima i onih kojima prja da ih primete samo neki.
A ima i žena koje uopšte ne žele da budu primećene kao žene.
Ovde pišem o seksualnsti,a biti primećen kao osoba je nešto sasvim drugo.
Онда лепо напишите да је проблем што смо неваспитани и без дискреције загледамо ваше екстремитете,да тачно знамо шта је проблем.oci su za gledanje
Онда лепо напишите да је проблем што смо неваспитани и без дискреције загледамо ваше екстремитете,да тачно знамо шта је проблем.
Онда лепо напишите да је проблем што смо неваспитани и без дискреције загледамо ваше екстремитете,да тачно знамо шта је проблем.
Ти си превише фина.
pa ako kretenski gleda, guta ocima i slini se, svakako je nevaspitano
Како то иначе мушкарци раде?pa ako kretenski gleda, guta ocima i slini se, svakako je nevaspitano
Isto koliko i polugola izaći među ljude,pa očekivati od njih da te ne gledaju.
P.S.Ne mislim na tebe.
Како то иначе мушкарци раде?
То је инстинкт.Једино педери и они који су болесни не загледају жене.ne rade to uopste![]()
Благо онда твојим комшијама.
То је инстинкт.Једино педери и они који су болесни не загледају жене.