arhangel27
Zainteresovan član
- Poruka
- 412
Da li vam smeta ili bi vam smetali da vam zenu svi gledaju? Cak i u vasem drustvu komentarisu da je lepa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel počinje polako da se ostvaaruje jedno po jedno ono što sam pisao na tvojoj prvoj temi ?
čak i da nije ljubomoran, postaće jer je duplo stariji od tebe
što se tiče teme :
ne smeta, štaviše prija mi, jer dokle god je gledaju i komentarišu, to znači da imam vredan pažnje komad pored sebe
nisam ja od onih ljubomornih koji će da se pobiju ako mu pogledaš ženu
jel počinje polako da se ostvaaruje jedno po jedno ono što sam pisao na tvojoj prvoj temi ?
čak i da nije ljubomoran, postaće jer je duplo stariji od tebe
što se tiče teme :
ne smeta, štaviše prija mi, jer dokle god je gledaju i komentarišu, to znači da imam vredan pažnje komad pored sebe
nisam ja od onih ljubomornih koji će da se pobiju ako mu pogledaš ženu
A ako je ne gledaju i komentarisu...znaci da nije vredan paznje komad?....![]()
ne, nisam to rekao...
opasnice mene si našla
ako je meni dobra biće mi dobra i da niko ništa ne kaže i niko ne pogleda...samo kažem u konkretnom slučaju, kad bi komentarisali i gledali
Komentarisati u drustvu muza lepotu njegove zene, je prilicno degutantno, bezobrazno i svakako nekulturno.
To sto je uvek svi gledaju i odmravaju, misleci svasta o njoj je nesto drugo.To svi rade, svacijoj zeni.
Ali pricati je bas drsko i bezobrazno......
ne, nisam to rekao...
opasnice mene si našla
ako je meni dobra biće mi dobra i da niko ništa ne kaže i niko ne pogleda...samo kažem u konkretnom slučaju, kad bi komentarisali i gledali
Ma vise bi voleo da je gledaju![]()
Ne misleci svasta o njoj nego zbog njenog lepog izgleda, na to sam mislila! I kako bi reagovao?
sticajem okolnosti i gledaju je...
ali kažem i da je ne gledaju, ne bi imao problem ukoliko je volim
Mogu samo da zamislim sta coveku prolazi kroz glavu. Moras da se ugojis da te manje gledaju.![]()
A sta znaci komentarisati zenu zbog lepog izgleda?
A komentarisu je zato da bi je slikali za magazin?
Mozda ako je komentarisu ******........
Koji to komentar o dobrom izgledu neke zene ne sadrzi seksualnu konotaciju?
Da li vam smeta ili bi vam smetali da vam zenu svi gledaju? Cak i u vasem drustvu komentarisu da je lepa?
Ja imam 80kg![]()
Ja imam 80kg![]()
mismi da lažeš, al dobro, vidla si se samo do grudi, da ne kaem sisa
Koj ce ti zena koju niko ne gleda?
Il je gabor il je nevidljiva
![]()
Ovisi ko komentarise . Ako je neki drugar onda nema problema ali ako je nekiDa li vam smeta ili bi vam smetali da vam zenu svi gledaju? Cak i u vasem drustvu komentarisu da je lepa?