ženturača

baba devojka :mrgreen:
telo devojke a dusa-bapska
palanacki duh,humor i moral(sta to znaci?pa ono sto vazi za druge ne vazi za nju samu)
knjizevna analiza joj ne ide kako bi htela,pa mora da posegne za literaturom ili pomoc prijatelja (ex:gde nije prepoznala ni sebe ni drugarice to nije obrisala :mrgreen: )

zabadaju nos u tudja posla
znaju sve o svakom
ogovaraju do besvesti
smisljaju pakosti
krisom proveravaju druge sa kojima nisu bliski
ne postuju tudju intimu
nemaju tolerancije u vezi
glume zrtve u svim situacijama
vredjaju se za svaku sitnicu....
Racunaju koliko si benzina potrosila ko da ti one zaradjuju platu. Izvode kera da .... na zajednickoj terasi. Puse u liftu

iskompleksirane, u svom umu skuchene zenice, koje nisu imale hrabrosti da budu ono sta stvarno jesu u svom zivotu i mrze sve one koji su sa samima sobom u harmoniji i koji prihvataju i vole sebe takvi kakvi jesu
one sebe ne vole uopste i kad vam se ucini da mrze nekog drugog to mrznja prema sebi iz njih progovara..
ogavna vrsta ljudskog bica.zloba, jed i chemer

Samo se zenturace bave drugim zenturacama :mrgreen:

Istinito.
Od 4 ispisane strane na 3 1/2 zene ogovarju druge zene.
Pa se onda nesto kao borimo za prava zena koja su nam satro oduzeli muskarci.
Nikad mi nece biti jasno koji su to nasi strahovi koji se od davnina prenose nasim genama u kojima ko pravog i jedinog neprijatelja prepoznajemo drugu zenu.

Istinito.
Nikad mi nece biti jasno koji su to nasi strahovi koji se od davnina prenose nasim genama u kojima ko pravog i jedinog neprijatelja prepoznajemo drugu zenu.

Ne mislim da je to bas tako.
Smetaju nam uglavnom mane koje su nam bliske, koje imamo sami ili sa kojima smo odrastali, e sad te mane koje poseduje zena uglavnom su vidljivije na drugoj zeni stoga na njih burnije reagujemo ali da zena u zeni prepoznaje jedinog i pravog neprijatelja je preteska tvrdnja.
Zena sam i znam da se ljudi ne dele na dobre i lose po tome da li su muskarci ili zene ali isto tako znam da su zene sklonije sitnijim greskama, malim pakostima, ogovaranju i sitnicama koje nerviraju i pomalo peckaju a muskarci...Velika vecina velikih grehova i velikog zla dolazi od muskaraca isto kao i najhumanija dela i najveca naucna otkrica. Muskarci su kao neke krajnosti dobra i zla, crnog i belog, a zene su neka sredina, mesavina koja ne ide nikud daleko tu je u svom sivilu, dopusti da ponekad prevlada crno a ponekad belo, samo na tren i samo pomalo.

Mozda je ruzno reci, ali vise volim zene i kao prijateljice i kao saradnice ali kad mi se posle dva sina rodila kcerka bila sam jako nesrecna sto i ona nije decak.

Istinito.

pa tema su zenturache i postavljeno je pitanje ko su, valjda i mi nezenturache mozemo ponekad da damo neku analizu kad one mogu po vasceli dan da se bave nama nezenturachama? z:lol:
mozda neke nezenturache ponekad imaju problema zbog tih zenturacha? jer zenturache mogu da budu i jako zle, zle da to prevazilazi traceraj na prozoru i gledanje da li je komsinici prekratka suknja i da li redovno pere prozore,

Poslednja izmena:
prije svega moram pitati odakle potreba za tekvim izrazom: zenturace?? strasno ruzna rijec.

pa kad neko sebe zapusti - fizicki, socijalno i emotivno do te mere da ne moze da se opise drugim pridevom nego samo - zenturaca..
ruzno zvuci, al se takve osobe jos ruznije ponasaju..
davno sam cula nekog komsiju u godinama, koji je ne znajuci da prica toliko glasno, svom prijatelju ispred kuce rekao komentarisuci upravo takvu jednu ``spodobu`` - ma nije ona losa, samo je nedo`ebana, pa se pretvorila u pravu zenturacu..

to je sreca kad si ti srecan a neko drugi nesrecan

pa ga se ti kao plasis da ne predje nesreca na tebe.

jer zamisli bio bi mozda josh gori od tog nekog.?

ko gubavci u geto. samo shto onda kacite te krstove oko vrata? ok... wicce agnostici i ostali nek nastave

Dobra tema :-)
Slazem se sa svim navedenim prethodnim osobinama, ali bih dodala, u danasnje vreme se pojavljuju zenturace koje nisu zapustene u smislu fizickog izgleda. Napirlitane i sredjene, ipak su besposlene,prazne, pakosne, sklone ogovaranju i spletkarenju, a ponajvise punih nekih prica rekla-kazala koje su taako smorne. Ne sede po susedskim terasama, i ne presrecu ljude ispred prodavnice, vec se krecu po dinim kaficima i restoranima, ali opet to je ta sorta :-)

brkata, debela, onako ima je, puca od snage i zdravlja....nosi naocare ima kovrdzavu kosu...sa siskama...do ramena...i na svim slikama isto izgleda....

joj sad se setih jedne apotekarke...:D

Back