Zenstvenost

pa kad kazem trepcem,ne mislim da zaista trepcem ko da imam tikove
mislim da kad treba umem da budem vise nego zenstvena.
to je obicno kad sam pored muskarca koji je muzevan sa velikim M

Ha, ha, ha smokvice, nemo' sad da se vadiš. Treptanje je treptanje, to i vraBci znaju, idi begaj, sad si kao fina ženska a nogom vrata od kola zatvaraš, ju, ju, juuuuuu;)

možda sam i snob...al po mom mišljenju svi oni koji ne bi u roku završavali medicinu, ne bi smeli da budu doktori...nikada...

ok, uvek ima izuzetaka...koji bi opravdali obnavljanje godine il dve...al taj fakultet bre ne sme svako da završava:sad2:

možda sam i snob...al po mom mišljenju svi oni koji ne bi u roku završavali medicinu, ne bi smeli da budu doktori...nikada...

ok, uvek ima izuzetaka...koji bi opravdali obnavljanje godine il dve...al taj fakultet bre ne sme svako da završava:sad2:

Razmisljas kao da zivis u Kubi ili Kini;), to je odavno na zapadu samo...biznis:sad2:a nas uzor je...zapad.

Da li je diplomiranje u roku dokaz stručnosti? Ovo je ozbiljno pitanje - ja sam 'društvenjak' i kod nas to ne mora da bude presudno, čak je dobro produžiti studije ako čovek stiče korisna saznanja/iskustva u struci...

Da li je diplomiranje u roku dokaz stručnosti? Ovo je ozbiljno pitanje - ja sam 'društvenjak' i kod nas to ne mora da bude presudno, čak je dobro produžiti studije ako čovek stiče korisna saznanja/iskustva u struci...

Mada nisi meni postavila pitanje, izvinjavam se sto ti odgovaram:neutral: Nije dokaz strucnosti ali je dokaz interesovanja , svako ko "voli" svoju profesiju, jednoga dana i postane dobar strucnjak:D

BRAVO. Ne sme.....Za to treba da si chovek i po......I da te drzava plati dobro. Isto kao na zapadu.......a ne da direktor nekog Javnog preduzeca ima tri puta vecu platu od lekara koji drzi ljudski zivot u svojim rukama svaki dan......

Back