Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
pogledajte ovu zenstvenu zenu![]()
Aj' što je smotana, al' što je glupa, to nikako nije ženstveno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pogledajte ovu zenstvenu zenu![]()
pogledajte ovu zenstvenu zenu
Gde je ta Slađa? Na poslu nisam mogla da vidim YouTube, a sad ne mogu da se setim na kojoj temi je bio klip...![]()
pa kad kazem trepcem,ne mislim da zaista trepcem ko da imam tikove
mislim da kad treba umem da budem vise nego zenstvena.
to je obicno kad sam pored muskarca koji je muzevan sa velikim M
i radi u Vladi...![]()
IV godina
a pošto ima 29..baš studira
možda sam i snob...al po mom mišljenju svi oni koji ne bi u roku završavali medicinu, ne bi smeli da budu doktori...nikada...
ok, uvek ima izuzetaka...koji bi opravdali obnavljanje godine il dve...al taj fakultet bre ne sme svako da završava![]()
Razmisljas kao da zivis u Kubi ili Kini, to je odavno na zapadu samo...biznis
a nas uzor je...zapad.
možda sam i snob...al po mom mišljenju svi oni koji ne bi u roku završavali medicinu, ne bi smeli da budu doktori...nikada...
ok, uvek ima izuzetaka...koji bi opravdali obnavljanje godine il dve...al taj fakultet bre ne sme svako da završava![]()
Da li je diplomiranje u roku dokaz stručnosti? Ovo je ozbiljno pitanje - ja sam 'društvenjak' i kod nas to ne mora da bude presudno, čak je dobro produžiti studije ako čovek stiče korisna saznanja/iskustva u struci...