Zenstvenost i finoca glavni aduti

Da li ste primetili da zenstvene i fine devojke tipovi nikad ne ostavljaju?
Nego uglavnom to one njima rade.

Nije tesko ostaviti kalasturu, ali finu se nikad niko nije usudio ni pomislio.
e to kad kazes fine devojke
to su one namazane sta sto boja
i kao dobre i smeskaju se svima i sve to
a kad ostanes nasamo sa njima drhtis ko prutic na vetru i upadas sve dublje u mrezu njihovih manipulacija.
zato i ne smeju da ih napuste,jel se boje posledica :lol:
(al to naravno samo ona podgrupa praznoglavih muskaraca,mislim te vidis odmah da nemaju mozak,gade mi se skoro ko njihove zenske varijante).

kako ja ne volim glupe muskarce :?

Da li ste primetili da zenstvene i fine devojke tipovi nikad ne ostavljaju?
Nego uglavnom to one njima rade.

Nije tesko ostaviti kalasturu, ali finu se nikad niko nije usudio ni pomislio.

Ima istine u tome...
Finu i dobru devojku nece ostaviti momak, vec ce navesti nju da ona njega ostavi, veruj mi iz licnog iskustva....... to sam dozivela milion puta... tako da isto ti se 'vata...

apsolutno netačno. ženstvene i fine devojke se muškarci plaše da ostave u lice, pa ih uglavnom ostavljaju tako što samo prestanu da im se javljaju, bez obzira koliko je veza trajala. i ovo mogu da potpišem. retko koji muškarac nije takva kukavica.
zato je vama lakše da ostavljate kučke, jer znate da su kučke, ali ako ostavite finu, onda vi ispadate skotovi, pa se rađe samo kukavički povlačite. :roll:

slažem se!!!!
nego ovo FINA....ne sme da puši, da pije, da se ne drogira??? hm? ja nekog smatram nekog ajmo rečim "finim" kad je dobar po duši, to je bar po meni najbitnije...a sad naravno da ne tražim baš največeg kroničara, narkomana, nasilnika ili tome slično...nego meni se čini da onda tako fine devojke samo sede kod kuće i spremaju...
ne znam ja ni jedne takve fine...ma to i ne postoji...to je samo fatamorgana:P

Back