Žensko femkanje

Prvo sve zene se ne femkaju, ne znam zasto generalizujes. To ako si sreo nekoliko zena koje su te odbile, ne treba da budes besan pa da stavljas sve zene u isti kos. I to femkanje.. kakav izraz, boze me sacuvaj. Pojasni taj izraz. Tj treba da ides u opstinu, ponesi jmbg, izvod, licnu kartu i uplati hiljadu dinara na postanski br. pa sa potvrdom dodji i zahtevom da se uvede ta rec u podrazumevanu frazu.

I u ostalom ne znam odakle ti to da se neke zene femkaju. Kod mene se ne femkaju, meni se sve daju odmah, cak sam smoren od toga koliko me jure kako izadjem na ulicu da se upoznamo. U stvari ja sam jedan sasvim normalan mladic koji je odrastao u seksualno zdravoj sredini na ostrvu gde smo svi goli isli, kacili vence jedni drugima iza uha i odrastali upoznavajuci seksualnost na jedan zdrav nacin tokom svog kasnoga puberteta. Divno divno.

Ne znam sta je nekim momcima sto mrze i preziravaju zene. Ja volim zene i rado ih se secam. I imam penis od 20 km. U stvari na moj penis kace satelite kad predju severnu hemisveru. Lakse tako nego da placaju gorivo, ja ga samo zavrtim, ho ho ho ho.
Nego hocemo li neku temu sa fotografijama? Da lajkujem koju odavno nisam.

Back