blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
hmmm... jadna tvoja ženaIncognito:Sve ste pobrkali...
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom...
... ali iz zamrzivaca![]()
![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hmmm... jadna tvoja ženaIncognito:Sve ste pobrkali...
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom...
... ali iz zamrzivaca![]()
![]()
![]()
blondi:hmmm... jadna tvoja žena![]()
:shock: ??? a čimeIncognito:... bash po rascepu
... ali ne hlebom, i zasigurno ne hladnim![]()
![]()
blondi::shock: ??? a čimeobjasni mi pliz znaš da sam ja plava
![]()
je l' te?Incognito:mmmmmm... sto ja volem tvoju 'jezicinu'ops:
![]()
Stari Lisac:mirkomax:Zene su svo ovo vrijeme glumile slabiji pol. To nije tacno! Jeste da ima i momaka koji su kdjfksdfhjshd, ali vecina zena bar njih 98% zna sta treba da se nekom momku zavrti mozak. Zbog toga momci imaju problema sa djevojkama. Jedan covijek je davno rekao"MUZ JE GLAVA KUCE, ALI JE ZENA VRAT I OKRECE JE KAKO HOCE." Skidam Kapu Zenama jer s mentalno jace, ali ih molim da shvate da mi u stvari zelimo samo malo paznje jer nismo objekti bez osjecanja. Neka se ponasaju prema momcima kako bi one voljele da se momci ponasaju prema njima.
A bre , jos malo pa ces poceti da cvilis ovde :shock: .Nije tacno da su zene mentalno jace .Tu su stvari ravnopravne , pola -pola.Sustina je u seksualnim razlikama , jer bi muskarci uradili dosta toga da dobiju taj famozni sex.Mnogi od njih se spuste previse i zena iskoristi priliku kad je vec dole da obrise pod sa njim.Naravno uvek postoji druga strana medalje ali sustina je da mentalne razlike nisu bitne , bitno je da znas sta hoces i kako to da ostvaris
Poz SL