Zenski um - VELIKA TAJNA

Jeste,za mene je zenski um velika tajna.(Mozda sam mentol,ebi ga).Jednom sam nesto malo napisao,pa da se ponovim...Muskarci i zene su za mene kao muske i zenske genitalije.Mogu ja npr.da kenjam:"Ja imam toliki i toliki",ali kad se skinem-sve se vidi.(A ona kaze"sta ti je to",pa da pukne od smeha).A zena moze da ti prica sta hoce,kad se skine opet ostaje skrivena.Vise puta sam bio u situaciji da pomislim da sam neku devojku(zenu)potpuno spoznao,a ona mi negde nepovratno zbrise.
Mi muskarci smo providni,totales.Zena ce za mene ostati vecita tajna.
Sto ne znaci da se bundeva nece baviti 'istrazivackim radom'..Daleko od toga :D

Stari Lisac:
mirkomax:
Zene su svo ovo vrijeme glumile slabiji pol. To nije tacno! Jeste da ima i momaka koji su kdjfksdfhjshd, ali vecina zena bar njih 98% zna sta treba da se nekom momku zavrti mozak. Zbog toga momci imaju problema sa djevojkama. Jedan covijek je davno rekao"MUZ JE GLAVA KUCE, ALI JE ZENA VRAT I OKRECE JE KAKO HOCE." Skidam Kapu Zenama jer s mentalno jace, ali ih molim da shvate da mi u stvari zelimo samo malo paznje jer nismo objekti bez osjecanja. Neka se ponasaju prema momcima kako bi one voljele da se momci ponasaju prema njima.

A bre , jos malo pa ces poceti da cvilis ovde :shock: .Nije tacno da su zene mentalno jace .Tu su stvari ravnopravne , pola -pola.Sustina je u seksualnim razlikama , jer bi muskarci uradili dosta toga da dobiju taj famozni sex.Mnogi od njih se spuste previse i zena iskoristi priliku kad je vec dole da obrise pod sa njim.Naravno uvek postoji druga strana medalje ali sustina je da mentalne razlike nisu bitne , bitno je da znas sta hoces i kako to da ostvaris :)

Poz SL

PITANJE GLASI...:ZASTO SU MUSKARCI U STANJU DA SE ZBOG SITNOG TELESNOG ZADOVOLJSTVA SPUSTE TOLIKO DA IH ZENA "ZGAZI"..?ZAR TO NEZNACI DA SU ZENE MENTALNO JACE?NEMOJ MI RECI DA SE PONIZAVATE ZBOG EMOTIVNIH STANJA ..OSIM....AKO...VASE EMOCIJE NISU KONKRETNO ZASNOVANE NA SEKSUALNOSTI..

Zenski um?To je zaista tajna!Treba ti vremena da ga otkrijes.Glavno oruzje zena je lepota a ne pamet.To je dokazano i kroz istoriju koja je prepuna sve samih genijalnih zena:naucnika,knjizevnika,umetnika...
Uostalom, ako malo pogledate najvece umove, poput recimo Dostojevskog, sta su mislili o zenama bice vam jasno o cemu govorim

Back