Mislim da su zene koje su sovinisti(da mrze druge zene,ali mi je opet nelogicno)su zapravo ljubomorne i nezadovoljne.Omalovazavajuci sopstveni pol pokusavaju da sebe podignu u svojim ocima.
Svakih mesec-dva se pojavi, što ovde što na Lj&S-u poneka tema ovog tipa, očekujući baš ovakve odgovore. Izbija mi oči. "Ja sam lepa, pametna, ali sve mi zavide i stalno komentarišu negativno mene i moj izgled"..... tralala..... sad, možda to nije namera autorke, ali suviše sam se nagledala ovakvih tema.
Inače, verujem da postoje majke ljubomorne na ćerke, ali za te se ne libim da kažem da jesu poremećene. Što se obaranja devojaka tiče, ja sam jedino primetila ženske šovinistkinje koje muštraju dečake

i muškarce profesore koji, opet, obaraju dečake, jer nemaju velike sike.
Žena nije ženi vuk

ništa više nego muškarac muškarcu, a kakvih teških pizdurina među njima sam se nagledala teško je i opisati. Zbog sisate plavuše u stanju je da izradi najboljeg ortaka. To kod žena ima jedino među teškim štrokavušama, ali se svejedno pojavljuje dosta ređe.
Tako da ta "izreka" nešto nema mnogo veze sa ovom temom. Ako je devojka koja je komentarisana evidentno lepa i fino izgleda, možda je ljubomora

(isto neki mentalni trolovi komentarišu) nego, iz ugla nekoga ko sluša takve komentare i sam ponekad udeli neki, mogu da kažem da se negativan komentar nečijeg izgleda skoro isključivo odnosi na devojke koje su se spržile u solarijumu, obukle u leopardove šare, stavile 50 grama pudera i iscrtale usne..... da ne nastavljam. A "traže da ih siluju" je logičan nastavak priče.....

da li sam ja "ženski šovinista"?! Mislim, nikako ne mogu biti šovinista prema ženama, one su "moja vrsta", gaziš definiciju.
Ustvari, evo ja komentarišem nekad "drolja look", ne sastoji mi se život ot toga, ali mi se omakne
Pitajte, šta vas zanima?
I tema ti jeste pogrešno postavljena. Muški šovinista je muški zato što je muško, ženski bi bio žensko. Narodski definisano tako, ne baš najpravilnije, podrazumeva se da je šovinizam usmeren na žene, a u slučaju ženskog šoviniste na muškarce.