Zenski satovi

ethanr5

Početnik
Poruka
2
Pozdrav svima.
Devojci se blizi rodjendan pa bih joj kupio neki sat. Pozeljno je da je manjih dimenzija. Budzet nije prevelik, do 10 000 pa znam da se ne moze kupiti bog zna kakav sat za taj novac.
Nailazio sam do sada na Daniel Klein i Casio satove, oni mi izgledaju prilicno lepo, ali ne znam kakvog su kvaliteta i koji biste model preporucili.
Ako neko ima predlog, bio bih mu neizmerno zahvalan, posto ja nisam neki ekspert za satove :)

Sve zavisi u kom je ona fazonu. Neke žene vole elegantne satove uz večernju toaletu, neke vole sportske satove, neke vole smart satove koji mere korake... a svi ti satovi postoje i u tom cenovnom rangu.

Evo ovakve modele sam gledao:

IMG_20210929_154703.jpg

troumim se, pa ako ima neko ko se razume, da baci reč dve

ovaj zeleni definitivno naginje ka muškom ali mi je prelep. samo ne znam da li to što je zelen (lol) opravdava znatno višu cenu od prethodna dva

Screenshot_20240104_125023_com.android.chrome_edit_749908869968904.jpgScreenshot_20240104_125239_com.android.chrome_edit_749923406395465.jpgScreenshot_20240108_104219.jpg

Ja sam alergična na metal tako da mi smeta sat sa kajšićem da se stegne. Davno sam dobila na poklon ženski sat magnetna narukvica,al se pokvario i nije mogao da se popravi. Izgleda slično kao ova narukvica na slici, krajevi su magnetni i zatvore se oko zgloba,ali ima i dovoljno "lufta" da sat direktno ne dodiruje kožu. Ja sam tražila,al nisam mogla nigdje da nađem.
Da li je neko vidio,da li toga uopšte više ima?
images (2).jpeg

Back