Zenski problemcic

majcheki:
E ja sam se namerno upiškila u gaće :lol:
Jesam, stvarno... ali bila sam baš mala - al ne toliko mala da se ne sećam...

Bila zima i obukli mi skafander i poslali napolje da se sankam, mrzela sam taj skafander, baš mi je išao na nerve, kao robot neki sam se osećala u njemu... i toga se sećam - i pripiškilo mi se i otrčala sam kući u wc i glupi rajfešlus se zaglavio i nije hteo da se otkopča, a drugačije nije bilo šanse da se skine skafander i ja sam vikala ,,AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA''

I izletela sam iz kuće i sela na sneg i... eto

Dakle, ipak nije bilo namerno :roll:

Nikada mi se nije desilo da se upiskim,
ali cesto se desi da mi se pripiski u gradu, kada se sve zivo pozatvara...
Pa onda trazim zbun ili neki drugi adekvatni zaklon.

Najzanimljivije mesto gde sam piskila bilo je ispod kamiona.
Pusta, dugacka i siroka ulica...a nigde zbuna! Ma nigde ni jedno drvo, samo kuce i jedan parkiran kamion s prikolicom.
I sta ces...podvlaci se.

majcheki:
E ja sam se namerno upiškila u gaće :lol:
Jesam, stvarno... ali bila sam baš mala - al ne toliko mala da se ne sećam...

Bila zima i obukli mi skafander i poslali napolje da se sankam, mrzela sam taj skafander, baš mi je išao na nerve, kao robot neki sam se osećala u njemu... i toga se sećam - i pripiškilo mi se i otrčala sam kući u wc i glupi rajfešlus se zaglavio i nije hteo da se otkopča, a drugačije nije bilo šanse da se skine skafander i ja sam vikala ,,AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA''

I izletela sam iz kuće i sela na sneg i... eto
Sve to isto mi se desilo..ali skroz isto.. :lol:
A najjachi je taj deo sa sedanjem u sneg... :lol:

Ja sam imala jednom slicnu situaciju ali sa otkopcavanjem tesnih farmerki, jedva sam stigla u WC i da ih otkopcam jednostavno nece. Borila sam se sa rajfeslusom oko 5 minuta nesto se bio zaglavio a meni se bas tresle ruke da se ne uneredim i na kraju sam jedva uspela

Eliot je sreda:
Nikada mi se nije desilo da se upiskim,
ali cesto se desi da mi se pripiski u gradu, kada se sve zivo pozatvara...
Pa onda trazim zbun ili neki drugi adekvatni zaklon.

Najzanimljivije mesto gde sam piskila bilo je ispod kamiona.
Pusta, dugacka i siroka ulica...a nigde zbuna! Ma nigde ni jedno drvo, samo kuce i jedan parkiran kamion s prikolicom.
I sta ces...podvlaci se.

Nemoj da se igras glavom..............Sta ako ti padne kamion na glavu?:lol:

Maxy što ti je bilo toliko smešno što je matorac štrikao u busu?
I ja sam prošle zime...dešavalo mi se samo da se pored mene nacrta i neka baka koja počne da smara
sa konstruktivnim predlozima ...

A što se tiče piš piš teme...
Beograd je stvarno grozan -ima zaista malo javnih wc-a na toliki broj stanovnika...
A onaj TOI-TOI plastični wc je stvarno užas!

Pre nekoliko godina,u nastupu očaja zbog takozvane male nužde i nedostatka bilo kakvog toaleta u blizini,pritrčala sam prvom autu,podigla suknjicu i zapiškila gume...
Tek kad sam ustala i krenula dalje primetila sam dva nacerena murkana kako blenu u mene
iz auta pored koga sam čučala (i koji je bio marica) ...
heh stvar beše već učinjena a ja sam samo podigla nosić i požurila da što pre nestanem...

Ne da je grozan nego je gori od sela.

Od svih tržnih centara , jedino kinezi rade posao kako treba i to na njihovu inicijativu....
Desilo mi se skoro da sam na novom Beogradu i da imam malu nuždu. Nigde javnog WC. Nigde.
Joj , suzile su mi oči od držanja koncentracije i kontrole mišića mehura.
Koga god pitam , oni kažu nema....Ok , rešenje se nameće , kavić kao zahod, tj ne plaćaj baba seri već šankeru za piće.....
Prednost muških da prislone uz beton jeste prednost samo ako ste stidni svog tela, a ne i svoje akcije.Pošto ja nisam stidan svog tela, tj i zbog hora i turneja i skidanja i golotinje apsolutno mi je svejedno da li me neko gleda ili ne (bilo za nuždu , bilo za seks, ili bilo koju drugu radnju) već mi je bitno da li radim ili ne radim neku radnju.

I tako se moje putešestvije završi kod kineza , ali nije prvi put kako reagujem na Beogradsku logiku i odluku da i oni koji postoje budu zatvoreni zbog huligana i narkomana.
I kad mi nešto padne na zemlju u selu , manje se gadim da ga uzmem nego kad mi padne na asvalt u gradu .....a tek u Beogradu , pih.....

Ne znam sta ce ribe da ti odgovore, ali ja sam se tako golih guza nagledao onoliko... narochito na open-air dogadjajima, pa uveche na Adi u zadnje dve godine odkad intenzivno radi nocni zivot tamo... pa... ma piii, zapravo nemosh verovati koliko nam devojke mogu biti opustene i bezstidne :P
Vrhunac je bio kad je jedan ortak, tako na Adi, obilazeci poveci zbun da nadje mesto za pish, bukvalno se sapleo o devojku koja su tu kao nesto podvukla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To je bila koma, samo je bilo jedno: Ups, izvini! I brzo nastavio dalje ne gledajuci, u fazonu, da se ova ne uspanichi, pomisli manijak, pa pochne da vrishti... Ja to sve video sastrane, znachi ne zna se ko je bio zbunjeniji od njih dvoje :lol:

@Zutni Patak
Jbte, covece, dal si normalan, na NBG-u trazis WC!!!
Jeeeeeee, pa taj NBG vishe zapishavaju "nocne ptice", nego svi oni kerovi lutalice zajedno!

pa ako ti se pripiskilo i nisi mogla da izdrzis pa si uradila to, to nije nikakav zdravstveni problem ili zenski ili cak...ma ni muski, aman. ja mislila ti ono nekontrolisano svaki cas i to..pa da ti kazem nesto tipa "idi kod lekara, prostata bla bla bla" a ono..kafici bili zatvoreni. idi, nemoj me plasiti...meni se to desilo u snu kada sam bila mala..nesto tipa sanjala sam noshu i sl...blam, ali kada si 4 year old, nothing metters.

mala_nish:
pa ako ti se pripiskilo i nisi mogla da izdrzis pa si uradila to, to nije nikakav zdravstveni problem ili zenski ili cak...ma ni muski, aman. ja mislila ti ono nekontrolisano svaki cas i to..pa da ti kazem nesto tipa "idi kod lekara, prostata bla bla bla" a ono..kafici bili zatvoreni. idi, nemoj me plasiti...meni se to desilo u snu kada sam bila mala..nesto tipa sanjala sam noshu i sl...blam, ali kada si 4 year old, nothing metters.
Pa normalno da nisam mogla da izdrzim ali to mi se desilo samo jednom inace nisam bolesna hvala Bogu i kakva bre prostata sta pricas???

pa to ti kazem!!! cak se to nije desilo ni u snu, vec ovako, svesno i to samo zbog krize/muke/nezgodne situacije/zurbe! jao, kada bih ja pocela da otvaram teme na te varijacije, tipa uradila sam ili kao tebi DESILO mi se,jer to je slucajnost,NE PROBLEMCIC, a svakako ne zenski problemcic...cudo bi bilo. nego, ne slusaj ti mene, ja sam pod stresom trenutno, imam kolokvijum za par sati i vidim temu i ispizdim kad neko ne definise stvari kako treba..nista licno. cak je donekle i simpaticno. jao, strovalicu se od umora.zaboravi

mala_nish:
pa to ti kazem!!! cak se to nije desilo ni u snu, vec ovako, svesno i to samo zbog krize/muke/nezgodne situacije/zurbe! jao, kada bih ja pocela da otvaram teme na te varijacije, tipa uradila sam ili kao tebi DESILO mi se,jer to je slucajnost,NE PROBLEMCIC, a svakako ne zenski problemcic...cudo bi bilo. nego, ne slusaj ti mene, ja sam pod stresom trenutno, imam kolokvijum za par sati i vidim temu i ispizdim kad neko ne definise stvari kako treba..nista licno. cak je donekle i simpaticno. jao, strovalicu se od umora.zaboravi
Iz cega imas kolokvijum? Pa pazi ja stvarno nekad popizdim sto ne mogu da piskim bilo kad i bilo gde pogotovu tad pa sam zbog toga eto nazvala zenski problem, ali nisam te razumela sta si ono pricala od krize/muke/situacije??

Back