Zenski orgazam

Evo jedno malo intimnije pitanje
Kako se osecate dok imate orgazam tj dok svr*av*te, ja bih opisala svoj ali jednostavno je nemoguće opisati ne znam kako bih vam opisala, ko moze nek opise kako se oseca u tom trenutku, znam jedno ja kao da lebdim kao da je ceo svet stao
Немој да описијеш, дај да видим па ћу ја описати. Оно, да не буде пристрасно?!

E uvek kad po forumima naletim na ovako pitanje zastanem i zamislim se. Gotovo da je nemoguće opisati orgazam.
Stvari koje mogu da se izdvoje su na primer da imam više intenziteta orgszama.
Recimo neki najniži nivo onako kao da dune jaka promaja ili jak vetat. Da kažem osveži me na tren i ništa više.
Ili recimo neki srednji nivo. Kao da se neka energija skuplja sa svih strana ka unutra/ka karlici i onda kad dodje kulminacija eksplodira pa se u talasima širi ka spolja po celom telu.
I recimo neki visoki intenzitet/ nivo kad se dešava ovo gore pomenuto sa energijom i kontrakcije mišića gotovo celo telo. E onda neko kao isključenje iz svega kao da sam na trenutak bez tela samo neki oblak.
Mada sve ovo su samo pokušaji opisa orgszma. Kratak i naj tačniji opis bi bio najneobičniji doživljaj.

Kako se osecate dok imate orgazam tj dok svr*av*te, ja bih opisala svoj ali jednostavno je nemoguće opisati ne znam kako bih vam opisala, ko moze nek opise kako se oseca u tom trenutku, znam jedno ja kao da lebdim kao da je ceo svet stao
A sta te nateralo da otvoriš ovu temu?

Nađite drugog ...........

Ceo svet stao i lebdis? U jbt, meni to pre zvuci na komu. Jel vidis svetlo na kraju tunela?

Zgrce se misici, i onda se opustis i imas osecaj zadovoljstva.
Ako je iz emocija, oce da puknu, pa bude i blaga vrtoglavica.
Овако. И мало се врти соба.
Ако сам га сама себи приуштила, само сам се растеретила, идем даље да нешто радим.
Ако је орално дошло до њега, осетљива сам неко време и треба ми неколико секунди да ”охладим”. Али ако док ме још држи улети у мене, онда настављамо где смо стали :lol:
Током пенетрације осећај да се стежем око њега и блага малаксалост на кратко.
Откуд знам, не хватам белешке у кревету, тако некако.

Добро бре девојке, даме, жене, знате ли ви шта је сквиртовање или не?
Ја написах, без сквирта као торта без фила и ни једна ни да демантује ни да потврди. Није могуће да ниједна то није доживела?
Ако није, онда сте са мушкарцима који слано познају жене!

Izvini nisam znao da si dosao da se obracas samo zenskama na forum.
Go get em ninja!
По питању сквирта само њима. Само оне могу сквиртовати. Ок, пошто то зависи од нас, пиши ти о својим искуствима па направи проблем њиховим мужевима, љубавницима, момцима.

Back