sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
a svaka ostala koja ne zajeci kada i ti nije normalna?
cccccccccccccc
A sta si ti bila sa deckom koji jeci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a svaka ostala koja ne zajeci kada i ti nije normalna?
cccccccccccccc
A sta si ti bila sa deckom koji jeci?
ti mi delujes kao neko ko jeci
pa i nije istina sem ako zena nije ne znam veoma stegnuta,nesigurna,sramota je oklen ja znam sta....inace ne treba vise od par minU sustini,sve su djevojke svrsile,barem tako pricaju,osim toga,tu stoji i prica da zene tesko dolaze do orgazma,sto je i istina.
Taj famozni orgazam,pirica od neki dan,ide ovako,pricam s jednom djevojkom i ona kaze da nikada nije svrsila, kaze :"Decko mi dugo moze izdrzati do pola sata,mijenjamo poze,seksamo se onako kako ja zelim i jos ni jednom nisam dozivjela orgazam!".
Upita ja nju na sve to :"A da li si probala sama sebe da zadovoljis,prstom,caprknes se!"
Ona se kao da pogubi i kaze :"Ne nisam to radila,meni je to gadno dirati, ne volim da cackam po pici!".
Meni sve to nekako cudno. A sada pitanje za 1000000 eura, :"Sta je zeni potrebno da bude sexualno zadovoljena?".
Slusaj ne treba joj nista. Zena koja ne moze svrsiti za dve minute ili nije normalna ili nije nikad ni svrsila nego misli da je svrsila.
A to guslanje pola sata su price za malu decu. Jel ti znas sta znaci pet minuta konstantno torbati a da ne svrsis?
Inace neki tipovi zene zadovolje jer znaju sa njima, drugi ne mogu jer nemaju osecaj za njih, ali oni to resavaju keshom ili papucarstvom.
Uglavnom, normalna zena svrsava u priblizno isto vreme kad i muskarac.
da te nisu citirali, ja ovo ne bi ni vido, jer ne čitam redom...
...svaka čast za ovo...gola istina...![]()
da te nisu citirali, ja ovo ne bi ni vido, jer ne čitam redom...
...svaka čast za ovo...gola istina...![]()
Sve je kod mene istina, samo nesto su ljudi shvatili a nesto nisu.
Ćetvrta i šesta rečenica u tvom postu koji je Di Lajt citirao se mogu osporiti, naročito četvrta.. .
A onda mozes i osporiti da je voda topla jer nije vruca.
Meni sve to nekako cudno. A sada pitanje za 1000000 eura, :"Sta je zeni potrebno da bude sexualno zadovoljena?".
Samo opuštenost na relaciji srce-glava. Daj pare!
Nema para,mozel u naturi![]()
Nema para,mozel u naturi![]()
U sustini,sve su djevojke svrsile,barem tako pricaju,osim toga,tu stoji i prica da zene tesko dolaze do orgazma,sto je i istina.
Taj famozni orgazam,pirica od neki dan,ide ovako,pricam s jednom djevojkom i ona kaze da nikada nije svrsila, kaze :"Decko mi dugo moze izdrzati do pola sata,mijenjamo poze,seksamo se onako kako ja zelim i jos ni jednom nisam dozivjela orgazam!".
Upita ja nju na sve to :"A da li si probala sama sebe da zadovoljis,prstom,caprknes se!"
Ona se kao da pogubi i kaze :"Ne nisam to radila,meni je to gadno dirati, ne volim da cackam po pici!".