Zenski Orgazam /stvarnost ili mit/.

U sustini,sve su djevojke svrsile,barem tako pricaju,osim toga,tu stoji i prica da zene tesko dolaze do orgazma,sto je i istina.

Taj famozni orgazam,pirica od neki dan,ide ovako,pricam s jednom djevojkom i ona kaze da nikada nije svrsila, kaze :"Decko mi dugo moze izdrzati do pola sata,mijenjamo poze,seksamo se onako kako ja zelim i jos ni jednom nisam dozivjela orgazam!".

Upita ja nju na sve to :"A da li si probala sama sebe da zadovoljis,prstom,caprknes se :)!"
Ona se kao da pogubi i kaze :"Ne nisam to radila,meni je to gadno dirati, ne volim da cackam po pici!".

Meni sve to nekako cudno. A sada pitanje za 1000000 eura, :"Sta je zeni potrebno da bude sexualno zadovoljena?".
pa i nije istina sem ako zena nije ne znam veoma stegnuta,nesigurna,sramota je oklen ja znam sta....inace ne treba vise od par min :neutral:

ali....caprknes se. koji izraz ahahah :lol:

Slusaj ne treba joj nista. Zena koja ne moze svrsiti za dve minute ili nije normalna ili nije nikad ni svrsila nego misli da je svrsila.

A to guslanje pola sata su price za malu decu. Jel ti znas sta znaci pet minuta konstantno torbati a da ne svrsis?

Inace neki tipovi zene zadovolje jer znaju sa njima, drugi ne mogu jer nemaju osecaj za njih, ali oni to resavaju keshom ili papucarstvom.

Uglavnom, normalna zena svrsava u priblizno isto vreme kad i muskarac.

da te nisu citirali, ja ovo ne bi ni vido, jer ne čitam redom...:rumenko:

...svaka čast za ovo...gola istina...:worth:

U sustini,sve su djevojke svrsile,barem tako pricaju,osim toga,tu stoji i prica da zene tesko dolaze do orgazma,sto je i istina.

Taj famozni orgazam,pirica od neki dan,ide ovako,pricam s jednom djevojkom i ona kaze da nikada nije svrsila, kaze :"Decko mi dugo moze izdrzati do pola sata,mijenjamo poze,seksamo se onako kako ja zelim i jos ni jednom nisam dozivjela orgazam!".

Upita ja nju na sve to :"A da li si probala sama sebe da zadovoljis,prstom,caprknes se :)!"
Ona se kao da pogubi i kaze :"Ne nisam to radila,meni je to gadno dirati, ne volim da cackam po pici!".

Meni sve to nekako cudno. A sada pitanje za 1000000 eura, :"Sta je zeni potrebno da bude sexualno zadovoljena?".

Ja nekad svrsim za 3 min. Sama ili sa deckom potpuno mi je svejedno.:rumenko:

Back