Zenski orgazam-drugi aspekt

al nas narod je pametan.

"kilavom kurrcu i dlake smetaju"

srpka narodna mudros`

hahahahahah bravo :)

nego mene zanima, da li zenama smeta dlakavo dupe, krive noge, to sto nemate plocice po stomaku, to sto necete da se depilirate jer, aman, kakve ste vi onda muskarcine, to sto smrdite na znoj jer imate dlake pod miskama, to sto ste opustili stomake od piva? Kakav li je tek zeni to prizor... taman se zanese, zatvori oci... i ne daj boze ako ih slucajno otvori i vidi iznad sebe... stvorenje... ili u zanosu je zagrlite a dlake ispod miske joj zagolicaju vrat... Zasto samo zene moraju biti savrsene? Sta ako imaju strije? Imaju verovatno jer su VAMA, konji jedni rodile dete (mislim i sebi jel)... Pa ni te grudi ne mogu vecno da stoje kao pionirkama... Dakle, svaki od vas da nabaci plocice, da izvaja telo do savrsenstva, da operise veliki nos, da stavi sociva ako ima ruznu boju ociju, da izdepilira celo telo, pa da stanemo na crtu...

ebo vas orgazam...valjda i zenama ide nesto iz glave...

Poslednja izmena:
pa pre ce biti da ove lepe ostaju uskracene
jer se ovi jelte napale ko bikovi
pa svrshe za 1min i 45 sec. sto je naucnoistrazivacki prosek
a s obzirom da se mushkarci ne sluze
ostalim tehnikama, sto smo ovde mogli procitati, zadovoljavanja svojih lepsih polovina
moja pretpostavka je savrsheno i izuzetno tachna

ostalim tehnikama, sto smo ovde mogli procitati, zadovoljavanja svojih lepsih polovina

E, kako pamtish - svaka ti cast! z:mrgreen:

Ko nam beshe preneo ova naucna saznanja...

Nikad nisam svr$io pre 20 minuta sexa, a nije oglas. Mora da sam bio sa sve gaborima

Back