Zenski mozak...

DavidB92

Primećen član
Banovan
Poruka
791
Zenski mozak je veoma komplikovan...
Zene toliko ne uzivaju u seksu,mislim uzivaju ali ne koliko muskarci.
Zene moze da privuce muskarac koji ima novac ili moc,dok muskarci traze zenu koja ce prema njima ponasati kao majka.
Zene vole vise da trose pare i vise pricaju,cak su zene u nekim trenucima manje stidljive od muskaraca.
Zene vole kad je drugi muskarac i gledaju i startuju cak i ako je udata...
Zene manje rizikuju od muskarca.
Zene vise ulazu u izgled.
Zene su ljubomorne na druge zene...
Zene vise imaju tajni,ali nikome neces reci dok se uvek parave svetice.
Zene znaju kako treba da zavede muskarca svojim telom.
Svaka se zena pravi dama.
Svaka misli da je najpametnija.
Prije bi ulozili pare u svoj izgled nego u znanje.
Drze se dijata...
Vise placu od muskarca.Ali ja mislim da je muskarac emotivni.
Imaju lose misljenje o igranju igrica.
Gledaju romanticne serije ili filmove dok muskarci gledaju realne dogadjaje kao neka utakmica.
Uzimaju cebe za sebe
Potrose ceo bojler.
...
...
...

Zene moze da privuce muskarac koji ima novac ili moc,dok muskarci traze zenu koja ce prema njima ponasati kao majka.
Zene vole vise da trose pare i vise pricaju,cak su zene u nekim trenucima manje stidljive od muskaraca.
Drze se dijata...
Gledaju romanticne serije ili filmove dok muskarci gledaju realne dogadjaje kao neka utakmica.
Uzimaju cebe za sebe
Potrose ceo bojler.
...
...
...

Nisi napisao što je najvažnije:manikir:

Nece ga verovatno, na srecu ili zalost sve u svoje vreme mora, i ne treba siliti...

Zene po stereotipima? Nebitno, bitno je osoba koja te:

srrce.PNG

nadje, da pokusas da je razumes, postujes i uzvratis isto sto i ona tebi nudi na svoj nacin...

eh te zene, kako ide ona Corbina pesma?

Drze se dijata...
Uzimaju cebe za sebe
Potrose ceo bojler.
...
...
...

kakva gomila gluposti
dobro istreso si se...jel moze lock sad :lol:

Drze se dijata...
Uzimaju cebe za sebe
Potrose ceo bojler.
...
...
...

vole te dokle god imaš para
brže prebole raskid :rotf:

nastavite

attachment.php

:hahaha1:

- - - - - - - - - -

Ne,necemo se vracati u vreme kad su se muska deca cenila.Nemoj da brines...
Muska se deca vise cene od zenske i danas,ali ti niko to nece reci.
Muskarci su ti koji su vise doprineli covecanstvu,takodje muskarci su ti koji ako zatreba ratuju i tako brane svoju domovi i takodje brane svoje zene...
Muskarci su pre bili veoma hrabri samo pogledaj film "Bitka za Staljingrad,,. Mislim ima i sad veoma hrabri muskaraca ali malo.
Videces da muskarci vise zaradjuju od zena...Sto znaci da jos postoji razlika...
Muskarci su ti koji se bore za covecanstvo,a zene ispunjuju ovaj svet sa ljubavlju...
Ima takodje i zena koji mogu da komaduju,stvaraju i naredjuju ali slabo.
Da li je to zbog toga sto zene ne mogu ili zbog trosenja vremena na svoju lepotu pa nista ne stignu...

Ti bi, za početak, mogao barem osnovna pravila pravopisa i gramatike da naučiš :aha2:

Tema je uvredljiva, čudim se da moderatori dozvoljavaju ovoliko vredjanje žena i to na ŽENSKOM pdf-u.

Evo zasto su zene bolje od muskarca:

Ako požele da pokažu emocije, ne moraju da se napiju.

Niske žene su privlačne, što ne možemo reći i za muškarce.

Mogu da nose haljine. Zašto je bolje? Kako zašto, pa zbog ventilacije! Ko još voli da mu na 35 stepeni bude zakopčan šlic

U prirodnim katastrofama, uvek prvo spašavaju žene i decu.

Žena ako udari, ne smete da joj uzvratite.

Žene mnogo lakše dolaze do seksa. Ako žele, to mogu imati odmah.

Od žena niko ne očekuje da nose teške predmete.

Soping je za njih zababa.

Žene mogu da isfoliraju orgazam

Ne treba im DNK analiza da bi znale čije je dete.

Sposobne su da obavljaju više aktivnosti istovremeno. Dok vode beskrajne telefonske razgovore, peglaju veš i gledaju televizor.

Zene duze zive od muskarca.

Jeste sad srecni?

Ne,necemo se vracati u vreme kad su se muska deca cenila.Nemoj da brines...
Muska se deca vise cene od zenske i danas,ali ti niko to nece reci.
Muskarci su ti koji su vise doprineli covecanstvu,takodje muskarci su ti koji ako zatreba ratuju i tako brane svoju domovi i takodje brane svoje zene...
Muskarci su pre bili veoma hrabri samo pogledaj film "Bitka za Staljingrad,,. Mislim ima i sad veoma hrabri muskaraca ali malo.
Videces da muskarci vise zaradjuju od zena...Sto znaci da jos postoji razlika...
Muskarci su ti koji se bore za covecanstvo,a zene ispunjuju ovaj svet sa ljubavlju...
Ima takodje i zena koji mogu da komaduju,stvaraju i naredjuju ali slabo.
Da li je to zbog toga sto zene ne mogu ili zbog trosenja vremena na svoju lepotu pa nista ne stignu...

To tvoje razmisljanje bi se cenilo mozda u srednjem veku,ne slazem se da muskarci zaradjuju vise od zena,a to da su isli u ratove i branili svoje zene je tacno,ali danas ako nisi primetio nema ratova,barem ne takvih kao nekad,a to sto si reko da zene ne mogu da budu uspesne kao muskarci zato sto trose vreme na svoju lepotu je najveca glupost koju sam procitala na forumu,zene itekako mogu i jesu uspesne,ne zalazim u to da li su uspesnije od vas muskaraca ili nr ali to da nisu uspesne i da nisu doprinele covecanstvu je ako mene pitas vrlo primitivno razmisljanje

Sad kad ste pomenuli zarade muškaraca i žena, podsetili ste me na legendaran klip sa Lijamom Nisonom, kada priča o toj razlici u Holivudu, gde glumice naravno nisu plaćene kao glumci.

Kakvo je to bilo "NE" hahaha... niko nikad nije rekao "ne" tako efikasno. Jednakost, ravnopravnost bla bla, ispravne stvari, ispravne stvari... a onda na pitanje dal bi pristao na manje para zarad te jednakosti izgovori najčvršće negiranje u istoriji, zabezeknut apsurdnošću pitanja koje mu je upravo postavljeno. :rotf:

Poslednja izmena:
Zenski mozak je za oko 25 volumnih procenata MANJI od muskog.

to mozda u klanovoj literaturi sa sve crncima i ostalim nebjelcima...

u medjuvremenu, u stvarnosti

Despite the study’s consistent sex-linked patterns, the researchers also found considerable overlap between men and women in brain volume and cortical thickness, just as you might find in height. In other words, just by looking at the brain scan, or height, of someone plucked at random from the study, researchers would be hard pressed to say whether it came from a man or woman. That suggests both sexes’ brains are far more similar than they are different.

The study didn’t account for whether participants’ gender matched their biological designation as male or female.

The study’s sheer size makes the results convincing, writes Amber Ruigrok, a neuroscientist at the University of Cambridge in the United Kingdom who has studied sex differences in the brain, in an email to Science. “Larger overall volumes in males and higher cortical thickness in females fits with findings from previous research. But since previous research mostly used relatively small sample sizes, this study confirms these predictions.”

http://www.sciencemag.org/news/2017/04/study-finds-some-significant-differences-brains-men-and-women

- - - - - - - - - -

tako da je vrlo izvjesno da su vam manji nego kod prosjecne zene pa otud i "tema" : ))))

To tvoje razmisljanje bi se cenilo mozda u srednjem veku,ne slazem se da muskarci zaradjuju vise od zena,a to da su isli u ratove i branili svoje zene je tacno,ali danas ako nisi primetio nema ratova,barem ne takvih kao nekad,a to sto si reko da zene ne mogu da budu uspesne kao muskarci zato sto trose vreme na svoju lepotu je najveca glupost koju sam procitala na forumu,zene itekako mogu i jesu uspesne,ne zalazim u to da li su uspesnije od vas muskaraca ili nr ali to da nisu uspesne i da nisu doprinele covecanstvu je ako mene pitas vrlo primitivno razmisljanje

Muskarci vise zaradjuju...
Kako nema ratova? Sta se radi u Siriji?
Nema globalnog rata sto ne znaci da nece biti...
Pogledaj samo od koliko milionera su zene...
Zene jesu doprinele covecanstvu u slikarstvu i poeziji.
Cak je najbolji kuvar muskarac.
Tesla,Pupin,Anstajn,Hooking,Nil Armstrong,Gargarin su sve uspesni muskarci

Back