Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Preporučujete li pregled kod kardiologa? Radila sam dva puta do sad,nosila holter,jesu registrovane,čini mi se da je oznaka VES,ne razumem se baš,ali mi je kardiolog rekao da ne treba terapija i da očekujem palpitacije u ciklusu. Doduše,nisam skoro bila na pregledu.
Preporučujete li pregled kod kardiologa? Radila sam dva puta do sad,nosila holter,jesu registrovane,čini mi se da je oznaka VES,ne razumem se baš,ali mi je kardiolog rekao da ne treba terapija i da očekujem palpitacije u ciklusu. Doduše,nisam skoro bila na pregledu.
Tokomperimenopsuza i menopauze količinaestrogena polako opada ali ovaj pad nije konstantan. Česte su velike fluktuacije i promene tokom perimenopauze i menopauze. Estrogen utiče na širenje arterija srca i kada nivo estrogena opadne, arterije se kontrahuju, a kada se digne, šire se. Ovo može da prouzrokuje promene u krvnom pritisku i srčanom ritmu.Ovo je nešto najjednostavnije i najkraće.Ali kako su ti savetovale @pikax i @Elle obavezno pregled i konsultacije , jer iza svega može da bude ništa ali i nešto.