Ženski fizički izgled ili ličnost?

Šta je bitnije: ženski fizički izgled ili ličnost?

• Ukupno glasova
    25
Zena prvo treba da ima perfektan fizicki izgled. Sta se pod tim podrazumeva.Evo sta:Visina 17O cm Tezina 6O kg.Obim grudi 6O cm.Obim kukova 8O cm
Dojke br.3 (kruskastog oblika) Oci krupne smaragdno zelene.Cipele 37 br. Lepo izvajane ruke,sa lepim malim neznim sakama.Noge duge,savrseno
oblikovane.Da je obrazovana ful.I naravno,da ima Licnost. To bi ukratko,bila zenska na svom mestu. PS. I naravno,da lako dozivljava klimaks
u seksu.!

Zena prvo treba da ima perfektan fizicki izgled. Sta se pod tim podrazumeva.Evo sta:Visina 17O cm Tezina 6O kg.Obim grudi 6O cm.Obim kukova 8O cm
Dojke br.3 (kruskastog oblika) Oci krupne smaragdno zelene.Cipele 37 br. Lepo izvajane ruke,sa lepim malim neznim sakama.Noge duge,savrseno
oblikovane.Da je obrazovana ful.I naravno,da ima Licnost. To bi ukratko,bila zenska na svom mestu. PS. I naravno,da lako dozivljava klimaks
u seksu.!
Срећно.

Grudi obim 60 ajoj ispravljaj to, kukovi 80, na tu visinu to nije žena to je dečačić. Obaveštavam FBI a vi kako oćete

---

Cipele 37... madre de dijo ovaj se loži na ETija

---

Što se teme tiče, uvek mi je bitnije kako izgleda, kakva je kao osoba se ne sagledava na prvi pogled, treba vremena, a kad ga već od nekog tražimo da bar ima dobre sise, da znam zašto.

u seksu.!

Uh bre. Pa mnoge nemaju sve to što si naveo u vezi fizičkog izgleda jer jednostavno to zavisi isključivo od prirode koja ih je tako obdarila da izgledaju kako izgledaju, a ne od njih samih. Njihova ličnost ne zavisi od prirode, već isključivo od njih samih.

u seksu.!
Klimaks u seksu? Idijot 😂

Uh bre. Pa mnoge nemaju sve to što si naveo u vezi fizičkog izgleda jer jednostavno to zavisi isključivo od prirode koja ih je tako obdarila da izgledaju kako izgledaju, a ne od njih samih. Njihova ličnost ne zavisi od prirode, već isključivo od njih samih.
U pravu si.Ali.....meni u krevetu treba dobra j.....ca, a licnost t
Klimaks u seksu? Idijot 😂
Some.Klimaks u seksu,to je kada zena svrsi.Bas si papak.!

Ajd da ne spamujem.
Ali ako treba da mastam mora da grmi, kao autor ovog cenjenog i precenjenog teksta.
Daklem. Sumljam da bi pristao a da nije trsava cupava i smotana. A opet poznajuci nas muskarce znamo da ne bih ni odbio ove sto peglaju kose. Daklem. Cupavo trsavo smotano tek iskocilo iz dzungle stvorenje. Ako moze oci boje kafe. Elem moze i kafeno zelene. A dobro svi znamo da sam musko i da ni coravu ne bih oterao. Dalje. Mora da zraci, da sija, toliko jako da kad je stavim u sobu mogu da skinem luster i stedim struju. Mora da ima toplo srce toplu dusu toliko toplu da otkazem drva sto sam narucio kod djure bugarina. Uzak struk dobra guza. Moze i obrnuto jer sam musko i ne odbijam. Musko kad odbije bije ga maler.

Back