PlaninskiKauboj
Zainteresovan član
- Poruka
- 396
Šta vam je bitnije od ovo dvoje: kako neka žena fizički izgleda ili kakva je kao osoba?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Срећно.Zena prvo treba da ima perfektan fizicki izgled. Sta se pod tim podrazumeva.Evo sta:Visina 17O cm Tezina 6O kg.Obim grudi 6O cm.Obim kukova 8O cm
Dojke br.3 (kruskastog oblika) Oci krupne smaragdno zelene.Cipele 37 br. Lepo izvajane ruke,sa lepim malim neznim sakama.Noge duge,savrseno
oblikovane.Da je obrazovana ful.I naravno,da ima Licnost. To bi ukratko,bila zenska na svom mestu. PS. I naravno,da lako dozivljava klimaks
u seksu.!
Te navedene mere,to su mere Brizit Bardo,kada je imala 22 godine.!Grudi obim 60 ajoj ispravljaj to, kukovi 80, na tu visinu to nije žena to je dečačić. Obaveštavam FBI a vi kako oćete
Zena prvo treba da ima perfektan fizicki izgled. Sta se pod tim podrazumeva.Evo sta:Visina 17O cm Tezina 6O kg.Obim grudi 6O cm.Obim kukova 8O cm
Dojke br.3 (kruskastog oblika) Oci krupne smaragdno zelene.Cipele 37 br. Lepo izvajane ruke,sa lepim malim neznim sakama.Noge duge,savrseno
oblikovane.Da je obrazovana ful.I naravno,da ima Licnost. To bi ukratko,bila zenska na svom mestu. PS. I naravno,da lako dozivljava klimaks
u seksu.!
88-60-92 pre će biti.Te navedene mere,to su mere Brizit Bardo,kada je imala 22 godine.!
Verovatno si u pravu.prihvatam ispravku mera.Pozdrav !88-60-92 pre će biti.
Klimaks u seksu? IdijotZena prvo treba da ima perfektan fizicki izgled. Sta se pod tim podrazumeva.Evo sta:Visina 17O cm Tezina 6O kg.Obim grudi 6O cm.Obim kukova 8O cm
u seksu.!
U pravu si.Ali.....meni u krevetu treba dobra j.....ca, a licnost tUh bre. Pa mnoge nemaju sve to što si naveo u vezi fizičkog izgleda jer jednostavno to zavisi isključivo od prirode koja ih je tako obdarila da izgledaju kako izgledaju, a ne od njih samih. Njihova ličnost ne zavisi od prirode, već isključivo od njih samih.
Some.Klimaks u seksu,to je kada zena svrsi.Bas si papak.!Klimaks u seksu? Idijot![]()
Aaaa sad tek nista ne razumem. Ja bih reko da ti nisi bio sa zemskom u zivotu. Ako gresim daj ovde foto dokaz gde ste ti i tvoja zena idealnih proporcija. Ako dostavis foto snimak ja cu se obesim na sred Dunava. Puskom!Some.Klimaks u seksu,to je kada zena svrsi.Bas si papak.!
Mene ne 'vata ni jedna "skala"Ima li neko metar da mi doda? Šnajderski.
Dusa, mora da bude dusevna.
Meni je bitnije kakva je osoba.Šta vam je bitnije od ovo dvoje: kako neka žena fizički izgleda ili kakva je kao osoba?
Ako mi se na nju ne digne što da joj trošim dušeDusa, mora da bude dusevna.