gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
Javi kako ti se svideo!Znači može... zahvaljujem![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi kako ti se svideo!Znači može... zahvaljujem![]()
Javi kako ti se svideo!
Pre neki dan na fb u grupi Nauka upadnem u neku diskusiju psihologa i svi su bili u fazonu da si frojd i jung totalno prevazidjeni. A ja fazon citala junga pre 2 godine
Sto se tice teme, privlaci me ovaj "napljuvani" film sa Binos (malo sam slaba na nju i onako, i gen na te francuskinje)...a i jako me interesuje ta tema antimajki u poslednje vreme.
Da, pretražiću malo i temuPa ne znam dal su Junga ikad i prihvatili. Odbacili su ga kao mistika zbog proučavanja religije, mitova i alhemije. Rođeni otac mi je kad je video da čitam Junga rekao šta čitaš tog šizofreničara...
A Frojda, sećam se da mi je jako mladom pod ruke došlo njegovo Tumačenje snova. Malo toga se sećam, ali sve je bilo nabijeno seksom, i svest i podsvest. Sćam se da je voda u snovima bila ništa drugo do pusi đus...
A što se tiče teme, ova tema ima 27 stranica, pa nek Honduras ponovi neke preporuke za filmove. Ovaj sa Binoš realno i nije neki film...
I ovo je naravno indirektna molbica da mi preporucite tako neke filmove, tipa segment sa Dz.Mur u Satima![]()
Procitah malo plot novele na kojoj je zasnovan, siguran si da je antimajka koncept?
Procitah malo plot novele na kojoj je zasnovan, siguran si da je antimajka koncept?
Ok. Mene zanimao bas taj antimajka pristup koji postoji sa Dzulijen Mur u Satima, ona napusta decu, odnosno krsi najzabrenjeniji tabu ikada.? Ne kontam da je to. To je je klasik, doduše prerađen, ali nije majka i kći, s tim nema veze.
Ok. Mene zanimao bas taj antimajka pristup koji postoji sa Dzulijen Mur u Satima, ona napusta decu, odnosno krsi najzabrenjeniji tabu ikada.