random_cloud_form
Aktivan član
- Poruka
- 1.621
drage dame, da li je tacno, da je jedna od omiljenijih zenskih seksi fantazija neki snazni neznanac koji vas shcepa a vi vicete ne ne ne? a ako nije to, sta jeste?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
random_cloud_form:drage dame, da li je tacno, da je jedna od omiljenijih zenskih seksi fantazija neki snazni neznanac koji vas shcepa a vi vicete ne ne ne? a ako nije to, sta jeste?
random_cloud_form:drage dame, da li je tacno, da je jedna od omiljenijih zenskih seksi fantazija neki snazni neznanac koji vas shcepa a vi vicete ne ne ne? a ako nije to, sta jeste?
jagodica:nije, jedna od omiljenih je sex sa slonom.
bash si neinformisan.
dodushe, i slon je velik...i nepoznat
jagodica:meni je veca fantazija da me samo neko kara onako zivotinjski...ili da mu pushim
pa sad razne kombinacije...sto ili kako vec
ne znam za neznance, ako primetim javicu se.
ok nekad je i silovanje zanimljivo
mada malo bataljujem masturbaciju.ako bude neshto zanimljivo eto..
ima *******, i mushki zagrljaj. to su 2 stvari
ili vishe njih, eee i to
sad me prosla volja za masturbacijom)
a ne ne ne, kao femkanje, ili silovanje? aha moze i tako. ali bolje femkanje..i neki matori shofer npr ali iskusan
Groucho_Marx:zavodljiva1976:ops: Meni je,recimo zelja sa se ***** sa trojicom...ali da taj sex ne bude samo cista gimnastika...nego da i neke emocije budu prisutne u svemu tome....Kapiras? :wink: I da to bude na nekom javnom mestu.....
ops: :wink:
Yebanje sa trojicom? Sa emocijama![]()
Na javnom mestu?
Znas sta bi reko doktor Arslanagic na to?
zavodljiva1976::shock: A da je cist i mirisan....![]()