_honeybunny_
Primećen član
- Poruka
- 851
Kako se slazu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srce moje.... Vodolija nije vodeni znak.Samantha Jouns:Honey,...imas super uporedni horoskop na www.astrolook.com pa tamo pogledaj...
ja sam bik i slazem se za vodenim znacima vrlo dobro...mada suy mi sve duze veze bile sa lavovima...a za vodolije nemam iskustva,....mada mi je to podznak...
Ili neka jednostavno na njegove nestasluke i igrarije gleda kao na detinjarijetanja74:Ja sam ta kombinacija. Ako ti je prag tolerancije svmirski onda se upusti u tu vezu inace...Moze ali uz mnogo napora i odricanja.
gu,gu... ga,ga :-PNestasna Ameba:Ili neka jednostavno na njegove nestasluke i igrarije gleda kao na detinjarije![]()
Nestasna Ameba:Znam jedan primer uspesne veze i lepog braka koji cine kombinacija zena Bik i muskarac Vodolija
Mislim da kombinacija obecava, ovako grubo gledano. Za detaljnije obavestenje treba da se uradi uporedna natalna karta.
Srecno!!!
Ako se volite, sve ce biti OK! :-D_honeybunny_:Hvala!!! Mislim da ce mi biti potrebna sreca...a uradila sam uporedni i ubedacila se...njegova venera u jarcu, moja u ovnu,njegov mesec u skorpiji meni u strelcu...medjusobni losi aspekti venere i saturna...tuga... :-(