devojcica_20
Primećen član
- Poruka
- 505
Sto se mene tice, komentar je bio skroz iskren. 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Decko je mladji od mene 11 god, a drugi je mladji nesto oko 8. Ja volim mladje, al ne bas toliko mladje.lindzy:Cek, jesu njih dvojica mladji od tbe 11 god, ili i imaju 11 god?Perdita Durango:lindzy:1) imate li decka, (da/ne)
2) koliko dugo ste zajedno
3) da li ste ga prevarile (poljubac sa drugim, “vatanje”, ili sex),
ako je odgovor na III pitanje pozitivan onda:
4) da li je muskarac sa kim ste prevarile decka stariji, mladji od vas ili pak vase godiste?
Pa evo. Moj prvi post ovde na Krstarici:
1) Da
2) 4 god
3) da
4)mladji, isto kao i decko (11 god)![]()
snoshaj efendija:lindzy:Radim seminarski rad iz statistike pa sam odabrala totalno uvrnutu temu (koja je inace slobodna). Odabrala sam je zato sto mislim da bi ste mi vi forumasice mogle biti od pomoci. Za pocetak je potrebno da odgovorite na sledeca pitanja. Evo o cemu se radi:
1) imate li decka, (da/ne)
2) koliko dugo ste zajedno
3) da li ste ga prevarile (poljubac sa drugim, “vatanje”, ili sex),
ako je odgovor na III pitanje pozitivan onda:
4) da li je muskarac sa kim ste prevarile decka stariji, mladji od vas ili pak vase godiste?
Ovo je za pocetak, ako ne mozete da odgovarate ovde mozete mi poslati Privatnu Poruku. Iskreno se nadam da cete mi izaci u susret posto sam ovde nova. Posle ovoga slede jos neka pitanja. THANKS FOR HELP!!!!!
Moras voditi racuna o sledecem:
1.Pola njih tvrdi ili ce tvrditi da ima decka ali to nisu veze vec neko vucaranje koje one zovu vezom, ili povremeni susreti radi sexa.
2.I u vezi duzine veze ce da laguckaju.Obicno preuvelicavaju duzinu veze.
3.Prevara-ako ti kazu 'poljubac' od toga nema niste.Ili je bio sex ili poljubac-ali u glavic nakon sexa.
4.Godiste lika sa kojim su prevarile mozes da provalis iz njihovog godista-one ispod 18 varaju sa vrsnjacima, od 18-30 sa vrsnjacima i sa mladjim a starije sa svima (naravno,ovo nije pravilo ali je najcesce).
SINDI:blam? bogati? evo ja nemam ni decka, ni ljubavnika, ali napisati to na forumu je kao na bilbordu u centru napisati...ona trazi njega![]()
zar ne?
ne trazi, bwe!!!![]()
![]()
![]()
Devilishgirl:to se zove 'varala bih, ali nemam s kim'..kretenizam..
Devilishgirl:koja filozofija ..kod koga?
lindzy:Evo novih pitanja:
1) navedite razlog zbog kog ste prevarile decka, (dakle bilo koji razlog)
2) gde ste prevarile momka (u autu i koji auto, u liftu, kod vas, kod njega-ljubavnika je li……)
3) da li se kajete zbog prevare,
4) sta vam se najvise svidelo u prevari (zgodan svaler, dobro je gradjen, cule ste od drugarice da je dobar u krevetu…..bilo sta napisite),
5) sa kim vam je lepsi sex, sa deckom ili sa ljubavnikom.
Dosta je za drugi set pitanja, posle odredjene kolicine odgovora slede nova pitanja, jos 2 seta od po 5 pitanja, pozdrav svima.
lindzy:Evo novih pitanja:
1) navedite razlog zbog kog ste prevarile decka, (dakle bilo koji razlog)
2) gde ste prevarile momka (u autu i koji auto, u liftu, kod vas, kod njega-ljubavnika je li……)
3) da li se kajete zbog prevare,
4) sta vam se najvise svidelo u prevari (zgodan svaler, dobro je gradjen, cule ste od drugarice da je dobar u krevetu…..bilo sta napisite),
5) sa kim vam je lepsi sex, sa deckom ili sa ljubavnikom.
Devilishgirl:aahaa..mislis da ti njih, one zele tebe? a nemaju decka? ili imaju..ne kapiram..gde je tu filozofija?
zaljubljenost je odavno prosla.
Devilishgirl:ako poljubac nije prevara, onda ni sex nije prevara..
devojcica_20:Uzas.
Ali, svako ima pravo na misljenje. Najgore je kad ne vidi da je pogresno.
snoshaj efendija:devojcica_20:Uzas.
Ali, svako ima pravo na misljenje. Najgore je kad ne vidi da je pogresno.
Ako mislis na mene pokusaj mali eksperiment.Slazi decka da si bila kod ginekologa i da dva meseca nema sexa.Jos plus kao nece biti ni pusenja, mozda drkanje.
Onda ces videti sustinu veze koja nije brak.Samo sex i nista vise.