Zenske price

ja moram da pomenem Orlanda Bloom-a, njam, njam. A ujutru odma' palim televizor

Prilozi

• legolas i gimli.jpg
    legolas i gimli.jpg
    10,2 KB · Pregleda: 47
sve se nosi :lol: ovo je era svega i svacega...e i neki cvetovi su hrupili za sada samo u izloge, meni je to tako fuuuuj....ko vilerovi gobleni, takve su haljine, babske ali kazu da je to povratak romantike :lol:

Sta pijete kada vas boli glava?
Meni ponekad ama bas nista ne pomaze, prosto ne znam sta da radim?
Ovde mogu da pronadjem samo acetaminofen, ibuprofen, ovde ne mogu da nadjem lek koji u sebi sadrzi sastojke kafetina, a o analginu i da ne govorim.
Ili mi ne prijaju americki lekovi, nesto jeste.
Da li znate da ovde ne mozete da dobijete Lorazepam niti bilo sta od antidepresiva ili anksiolitika bez recepta? A to isto vazi i za sve antibiotike...
Da li se moze u Beogradu nabaviti antibiotik u slobodnoj prodaji?
Bas me zanima.
Dajte, pisite malo, stvarno da malo razmrdamo temu.
Pa nisu samo glumci toliko bitni.
I dajte malo detaljnije o beogradskoj modi?
Ovde svima hvalim na sva usta kako su Beogradjanke i Beogradjani lepi, kako se lepo nose...

Pa ne mogu ni ovde antidepresivi bez recepta. Bar mislim. A ni antibiotici nisu mogli, do nedavno. Ja sam se ustvari iznenadila kad mi je rekla - idi qpi Sinacilin :? reko' a recept?! :confused:

Pa ne mogu ni ovde antidepresivi bez recepta. Bar mislim. A ni antibiotici nisu mogli, do nedavno. Ja sam se ustvari iznenadila kad mi je rekla - idi qpi Sinacilin :? reko' a recept?! :confused:

Antibiotici mogu.
Anksiolitici (lekovi za smirenje) ne mogu, ali ako znas apotekara dace ti ipak.
Antidepresivi, generalno mogu.

tako je, al sve može da se kupi, samo ako izgledaš ko fino dete i radiš trep trep =)

kišo, i meni od naših lekova samo kafetin pomaže, čini mi se, ali sam u evropi naletela na nešto što se zove aginor-forte-l i to mi je bilo još bolje. ne znam sastav..

Back