zenske gace

Ja jesam i postidela sam se zbog predrasude koju sam imala prema njima. Jeste raritet, ali ima pametnih fudbalera.

takodje
imam druga fudbalera (sada vec bivseg fudbalera, a uspesnog poslovnog coveka )koji je citao Fukovo klatno na pauzama treninga, onda kad ja nisam stigla dalje od naslova (nisam ni sad, btw:rumenko:)
zavrsio fakultet-masinstvo, naporedo sa fudbalom
i, jos nesto, nikada ga po stereotipu nisu zanimale nalickane sponzorke, uvek samo fine, nacitane devojcice....mada je ozenio bankarku:think:

takodje
imam druga fudbalera (sada vec bivseg fudbalera, a uspesnog poslovnog coveka )koji je citao Fukovo klatno na pauzama treninga, onda kad ja nisam stigla dalje od naslova (nisam ni sad, btw:rumenko:)
zavrsio fakultet-masinstvo, naporedo sa fudbalom
i, jos nesto, nikada ga po stereotipu nisu zanimale nalickane sponzorke, uvek samo fine, nacitane devojcice....mada je ozenio bankarku:think:

pričala sam o profesionalnim fudbalerima, a oni nemaju vremena za knjige

Jel ste vi nekad, forumasi, nosili zenske gace?
Jeste sigurno, nemojte da se pravite.....
Elem, sta mislite, kako zene ne ostanu bez bubrega zbog promaje noseci te svoje gacerone?

Nisam.
Ne,nisam sigurno,ne lazem.
Ma nemam pojma ali ono nisu gace,ono je samo dio gaca,zenskih gaca,nemam pojma meni sve izgledaju nekako tijesne,ali mogu reci da su zene mnogo lijepse bez gaca. Garantujem :)

Gace nisu sexy :)

Back