Zenske cipele mali brojevi 33, 34, 35

Imao sam jednu devojku koja je bila patuljčica sa stopalom 35 ako se dobro sećam. Ujutro sam voleo da joj gledam stopala dok spava to je bilo remek delo prirode! Mali prst je bio toliko malecak da sam se ja pitao dal bi otpao ako bi ga zakačila slučajno što se nama svima dešava. To bukvalno pincetom nisi mogao da uhvatiš.

E sad savet. Lepo ti izmeri svoju nogu na papiru, premeri dužinu i širinu pa sa tim merama pravac na internet u kupovinu. Preko svi sve prave nemoj da se brineš brže poštom stigne nego što ovi kod nas naprave ako iko više išta pravi. Pod dva ima i tih malih brojeva ali naši govnhari to neće da uvoze jer slabo "ide" možda kada bi kontaktirala uvoznike ili prodavnice privatne!
Nadam se da sam pomogao :-)
Da malo je remek delo prirode, a veliko je bedevija...
Ja nosim 42-43 u zavisnosti od kalupa i?

Nemam ništa protiv ni velikih ni malih stopala ni protiv velikih i malih ljudi, sve dok su LJUDI.

Screenshot_2021-12-01-10-16-43-368.jpg

Dream store obuća na fejsu. Ne znam da li i dalje prodaju jer je poslednja objava bila u februaru

Pozdrav! Izvinjavam se što se uključujem naknadno. Registrovala sam se jer sam slučajno naletela na ovu temu, a saosećam jer i ja nosim broj obuće negde između 33 i 34, u zavisnosti od proizvođača. 😁
Takođe, nisam mogla da pronađem obuću sa potpeticom u mom broju, a jako sam želela... Ono do čega sam došla u protekloj godini su dva sajta preko kojih sam i kupila obuću.
Naime, postoji jedna obućarska radnja u Beogradu koja se bavi izradom plesnih cipela, ali i obuće za svakodnevnicu. Kako vreme prolazi, imaju sve veći izbor. Zove se Majstor Dane. Imaju sajt na internetu, ali ga ne ažuriraju toliko često, ali na Instagramu su aktivni i imaju izloženo više modela obuće. Boja može da se menja, kao i veličina potpetice. Jedina mana je što je obuća malo skuplja.
Drugi izvor je Andypola, specijalizovana prodavnica koja proizvodi male i velike brojeve obuće. Od njih sam poručila plitke kožne čizme sa potpeticom. Jedina velika mana i prepreka je što su stizale čak iz Španije, pa je bilo posla oko carine, plaćanja poštarine i ostalog...
Nadam se da sam ti malo pomogla. 🙂

Imao sam jednu devojku koja je bila patuljčica sa stopalom 35 ako se dobro sećam. Ujutro sam voleo da joj gledam stopala dok spava to je bilo remek delo prirode! Mali prst je bio toliko malecak da sam se ja pitao dal bi otpao ako bi ga zakačila slučajno što se nama svima dešava. To bukvalno pincetom nisi mogao da uhvatiš.

E sad savet. Lepo ti izmeri svoju nogu na papiru, premeri dužinu i širinu pa sa tim merama pravac na internet u kupovinu. Preko svi sve prave nemoj da se brineš brže poštom stigne nego što ovi kod nas naprave ako iko više išta pravi. Pod dva ima i tih malih brojeva ali naši govnhari to neće da uvoze jer slabo "ide" možda kada bi kontaktirala uvoznike ili prodavnice privatne!
Nadam se da sam pomogao :-)
Divno objašnjeno! Svaka Vam čast, ja imam istu muku, tačno znam o čemu žena piše... i znam takođe da preko ima svih brojeva, u Italiji sam se osećala kao Alisa u zemlji čuda, od svakog para moj broj!!

Back