Ženskaroši?

Prasling

Ističe se
Poruka
2.675
Kako s njima i jeste li nekad pokušale da izađete na kraj sa takvima, ako je uopšte moguće?

Bez onoga: treba bežati glavom bez obzira. Naravno da ne. Osim ako želite da se udate, ali udaja nije tema, jasno.

ne mislim da se on menja, nego jednostavno - kako biti u nekom odnosu sa takvim muškarcem? kako žena da postane analogan igrač takvom muškarcu?

ne mora se svaka veza završiti brakom

pa da bi ti postala analogni igrač takvom liku, mora budeš ko on (a to bi verojatno bilo na silu, tako da ne bi bilo to to), a ovo je društvo gde je muškarcima to dozvoljeno, a žene kad to rade ispadaju kurrve...misim...nemoj da skačete, ja sam reko na tu temu šta sam imo preneki dan...

pa da bi ti postala analogni igrač takvom liku, mora budeš ko on (a to bi verojatno bilo na silu, tako da ne bi bilo to to), a ovo je društvo gde je muškarcima to dozvoljeno, a žene kad to rade ispadaju kurrve...misim...nemoj da skačete, ja sam reko na tu temu šta sam imo preneki dan...

ma ne mora bwe, sve se to fino resetuje i setapuje <3

nisam
nego sam neshvaćena

pitala sam prosto pitanje u kome nije bilo protivmuškog hejta niti bilo čega drugog, o čem se pisalo u negativnom kontekstu

nije valjda da ni jednoj ženi nije prijala partija sa ženskarošem? pitam samo kako to tako održavati? NO MARRIAGE

nisu svi zenskarosi po difoltu..
pravim zenaskarosima koji bas vole zene, nema sta da se prasta..
dobri su svakoj sa kojom su..
i ni jedna se ne oseca uskraceno u bilo cemu..
problem su oni kojima to nije u genu..
i zenskarosi su na silu..
e ti su najgori..
i oni kvare imidz pravim pazljivim zenskarosima..
ne moze svako da bude zenskaros :aha:

i ni jedna se ne oseca uskraceno bio cime..
e ti su najgori..

etooo

e ti su najgori..

nema šta da kvare ili ne kvare imidž...vi ste tu da pravite selekciju i izbor...

e ti su najgori..

aj malo deskripcije tih što im to nije u genu, kakva bi to pojava bila, primer neki, elaboracija

Kako s njima i jeste li nekad pokušale da izađete na kraj sa takvima, ako je uopšte moguće?

Bez onoga: treba bežati glavom bez obzira. Naravno da ne. Osim ako želite da se udate, ali udaja nije tema, jasno.

Poznajes sebe. Znas sa cim mozes da se nosis, a sa cim ne. Tako se i ponasas i pristupas.
Nisam toliko pretenciozna da verujem da mogu, a niti zelim, niti imam pravo ikoga da menjam.
Ali isto tako dobro znam kakvom muskarcu mogu biti ljubavnica, kakvom zena za ceo zivot, kakvom prijatelj, a kavog mogu samo da precrtam, zauvek.

Back