zenska znatizelja ...

da li spijunirate partnera ?

• da .

• ne .

• zapravo mu pomazem time .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ovo sam video tek sada...:eek:

kako bi trebao da izgleda KANDIDAT koji ce tebi napraviti dete?

Ima li pravljenje deteta NEKE VEZE sa ljubavlju ili je sve HLADNO PRORACUNATO?

Ako vec nema veze sa ljubavlju, mozes u inostranstvu da platis vestacko osemenjavanje, pa ces moci da BIRAS izmedju briliantnog nobelovca, poznatog sportiste ili znacajnog politicara...

Svega ima, samo treba da se plati.

hvala na informaciji, ja sam uzivala i napravila dete..
kako imas tako talenat da procitas ono sto nisam napisala
napregni malkice vijugice, pa procitaj jos jednom..

razumem ja tebe o cemu ti pricas, ali hocu da ti kazem da za neke stvari ne postoji opravdanje - pijan sam i hteo sam da ucinim.
nekoliko forumasa zna sta sam uradila zato sto sam volela i zato sto sam neke stvari htela da vidim samo sa ruzicastim staklima..
ali cak ni tada nije mi palo na pamet da rodim dete sa njim.
znam da nije idealan i volim ga kao takvog..jbg..volim, al kad se spomene dete meni se ukljuci alarm - volim ga, ali ga i ostavljam..nije kandidat za dete.
barem ne po mojim standardima.
ako se saki sami ne stitimo, a ko ce to da misli na nas? ko?

mozes da me zeznes i izmanipulises - ljubav, prijateljstvo, pare..
dete je nesto sa cime se ne kocka.
Pročitala sam samo ovaj post, da napomenem.
Ako nije kandidat za dete, da li je kandidat za zajednički život..... brak..... do kraja života... itd?

Zar nije podjednako nebulozno praviti dete sa nekim ko je tako..... okej, i biće dobar tata?
Mislim, trebalo bi valjda da se poklope obe stvari jer ako vaš (bilo čiji) zajednički život nema dubinu, ne obavezno strastvenu ljubav do sedamdesete..... kakva je to porodica? Porodica stvorena samo zbog reprodukcije?

Pročitala sam samo ovaj post, da napomenem.
Ako nije kandidat za dete, da li je kandidat za zajednički život..... brak..... do kraja života... itd?

jeste.
po mojim kriterijumima - jeste..
mogu da se nosim sa tom njegovom nesavrsenoscu ja sama..
ne bih mogla da se nosim sa tim i sa detetom pored sebe..
mene bi to previse istrosilo..
ne pricam napamet..

Zar nije podjednako nebulozno praviti dete sa nekim ko je tako..... okej, i biće dobar tata?
Mislim, trebalo bi valjda da se poklope obe stvari jer ako vaš (bilo čiji) zajednički život nema dubinu, ne obavezno strastvenu ljubav do sedamdesete..... kakva je to porodica? Porodica stvorena samo zbog reprodukcije?

meni je glupa ta podjela, kao okej je, ali necu dijete sa njim. to znaci da takve zene svjesno ulaze u neke polovicne odnose a to mi je bas ogavno...ako mi neko ne odgovara u potpunosti onda nema nista od zajednickog zivta i veze. moze neko diranje sisa preko majice i pivo, al na tom se zavrsava...

Osnovno je privatnost.
Ni ja ženi ni ona meni ne čita čak
ni poruke na mobilnom.

A ženska znatiželja je najdublji okean.
Ako hoćete da izludite partnerku
samo joj nešto natuknite i ne isprićajte sve.

Svaka želi da sazna.

Poslednja izmena:

Back