- Poruka
- 4.865
ima slicna tema na " muskarcima " pa da vidim i zenko misljenje . da li spijunirate svoga muskarca . ono , sms poruke , mail , popis poziva i slicno ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve što je nekad mozda i hteo da sakrije, videlo mu se na licu.
Tako da nema potrebe.
ima slicna tema na " muskarcima " pa da vidim i zenko misljenje . da li spijunirate svoga muskarca . ono , sms poruke , mail , popis poziva i slicno ?
Sve što je nekad mozda i hteo da sakrije, videlo mu se na licu.
Tako da nema potrebe.
ne spijuniram nikog koga bar malo postujem i uzasno sam osetljiva i sama na to, ne jer imam sta da krijem, vec jer me je moja opterecena keva celog zivota spijunirala, od kako znam za sebe. tako da cim mi neko spomene spijunazu u bilo kom pravcu, dodje mi da nasrnem fizicki na doticnu osobu i razbijem mu/joj glavu o zidima slicna tema na " muskarcima " pa da vidim i zenko misljenje . da li spijunirate svoga muskarca . ono , sms poruke , mail , popis poziva i slicno ?
ne spijuniram nikog koga bar malo postujem i uzasno sam osetljiva i sama na to, ne jer imam sta da krijem, vec jer me je moja opterecena keva celog zivota spijunirala, od kako znam za sebe. tako da cim mi neko spomene spijunazu u bilo kom pravcu, dodje mi da nasrnem fizicki na doticnu osobu i razbijem mu/joj glavu o ziddakle, vrhunac nepostovanja kad te neko spijunira. koga cenim i volim da ga pustim dovoljno blizu sebi u zivotu, tom cu i da verujem, jer polazim od toga da je poverenje jednog u drugo ili medju meni bitnim ljudima kljucno za gradjenje bilo kakvog odnosa. a iskreno bih se gadila sama sebe kada bih shvatila da ne mogu da kontrolisem nagone, ko da sam zivotinja a ne covek. to kad ne mozes da se suzdrzis da se latis necijeg telefona, kompjutera itd.....ili da prestanes da jedes, uh tek to mrzim, doduse nema veze sa ovim, al je isti paket nedostatka samokontrole
ja se izvinjavam, juce sam imala svadju na ovu temu, pa mi je osecaj gadjenja i dalje prisutan
![]()
Neka me provjeravaju ali da to bude diskretno . Ne trazim ni od jedne da mi vjeruje na nevidjeno .
Ne mutim , pa je kod mene to sve jednostavno , a oni drugi neka se snalaze !
a q je jace. ako nemas zaista dobar razlog da nekog proveravas, to se sve svodi na maltretiranje i sebe i drugog. ili puk bezobrazluk.ponekada je to jace od nas .
razumele smo se, o tome ja pricam. znaci pre cu sebi nogu da oglodjem nego da dozvolim da se ponasam ko poslednji idiot prema ljudima koje bi kao trebalo da volim i postujem.E sad izvini što tebe citiram, ali podseti me... baš sam jutros pisala o tome na DiP-u. Jest' da nema veze sa špijuniranjem partnera, ali opet je špijunaža i to ogavna i najgore vrste.
Pre par godina, puna kancelarija ljudi, žena tačnije. Došla žena, komintent, i čeka da joj nešto proknjižimo i kreće neki razgovor. Baš beše zezancija o špijuniranju muževa, pa i dece. I žena 'ladno izjavi da svojoj ćerki pregleda iskorišćene uloške, da vidi da li su joj zaista bili potrebni!Šta ako je zatrudnela, pa krije?
![]()
Poče posle i o tome kako mužu postavlja zamke da vidi "da li se švaler smirio", ali se meni već bilo toliko ogadilo, da sam prekinula posao i izašla napolje da popušim cigaretu.
Stvarno ljudi neki put nemaju meru, toliko da izazivaju nagon za povraćanjem.
razumele smo se, o tome ja pricam. znaci pre cu sebi nogu da oglodjem nego da dozvolim da se ponasam ko poslednji idiot prema ljudima koje bi kao trebalo da volim i postujem.
jok ti imas, dedisa koji i dalje zivi u umu tinejdzera, i to latino tinejdzeraIzvini, ali ti nemas pojma o zivotu.