zenska znatizelja ...

da li spijunirate partnera ?

• da .

• ne .

• zapravo mu pomazem time .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ih, al ti je anketa :lol:
ako kazem pod a, ispasce da sam ljubomorna posesivna vestica
ako kazem pod b, to je zato sto shvatam kako cu da izgledam ako zaokruzim a
ako kazem c, znaci da imam neku dijagnozu
i ae, sad zamisli da si ti zena, sta bi zaokruzio, majke ti?!

Ne, najiskrenije. Iz prostog razloga sto volim svoju slobodu, pa postujem i tudju. Desilo mi se par puta i da mu operem dokumenta jer ni prilikom stavljanja odece u masinu ne proveravam tudje dzepove.

Jedna od drugarica se ozbiljno posvetila tome. Isla je do te mere da je dok se on tusira sa njegovog br. slala zahtev za listing poziva, vodila evidenciju u kolima koliko je km presao u toku dana,... Ispostavilo se da je imala opravdan razlog, ali po meni to nije opravdalo nacin.

I ja sam mužu više puta oprala dokumenta, pare ili neke važne papire koje se nije setio da izvadi iz džepa, a stavio pantalone na pranje.
Smučilo mi se više i od skoro bogami proveravam džepove pre nego što gurnem stvari u mašinu.
I to je jedina situacija kada mu brkam po džepovima.
Ne proveravam mob ( mada ga se u zadnje vreme jako rado i često dočepam, jer sam se navukla na Angry Birds :rumenko: a on ima tu igricu u mobu, pa pičim kad god mogu i imam vremena ), ne proveravam mail, iako za svaki nalog znam šifru. Čemu?
Prvo, zaista mu verujem. I nemam nikakav razlog da sumnjam.
A drugo, šta ću zaboga pa dobiti proganjanjem. Ako nešto muti, on muti i šlus. Ako nešto radi i hoće da radi, ma ni CIA za vratom ga nebi odvratila. Špijuniranje i ponižavanje čoveka nije način.
I treće, znam kako bih se ja osećala da me neko špijunira, konkretno on, a odnos nam je kakav jeste. To bi već bila patologija, žestoka, i osećala bih se kao ugažena bubašvaba.

Ne.

Meni se ionako pokazalo...pokaže uvek samo. Šta rade, ako rade. Šta su radili. Sa kim. Od kada...Da.

Generalno, kroz Život sam naučila da raspoznajem Đubrad, sada vrlo dobro, takoC da...

Hoću reći, imaš poverenje na Dlanu. Mada, očito ja uvek Ljude čuvam na Dlanu kako reče Balašević, a neko mene u Šaci.

Činjenica je da ne proveravam, da su mi se sve same situacije namestile. Jednostavno sam kao Inspektor, vidim kada krenu da muljaju, da mute, kada se ne slaže priča, kada ima nedosledmosti, nelogičnosti...

I to je već nekako ušlo meni u Krv, priznajem. Da očekujem tako nešto.

Ne opterećujem druge, ponašam se sasvim ok, ali u Duši mi je uvek Srce na stend by - u. Jeste glupo, jeste opterećujuće za mene, ali nakon jednog traumatičnog iskustva , nakon čega sma izgubila zdravlje jer sam se pojela živa zbog nekih stvarčica, kako neko reče...Moj san je najvažniji.

Trudim se da to potisnem, ali su ipak traume jače.

Toliko više ja ne verujem nikome.

Upravo su me takvi i takvima slični, tome naučili.

Možda nije prijatno, ali meni za moje zdravlje i oporavak svakako bitno.

Nekada sebe ne mogu da prepoznam, koliko sma verovala. U šta bila uverena. I kome sam Poverenje dala. U čije sam se Ručice predala i na čije Ramence glavu spuštala. Čije Usne ljubila...ali, dobro.

NIkada nisam proveravala, niti ću. U Životu nisam dotakla tuđi mobilni, otvarala nečiji mejl, nalog, preturala ili burlala.

Moje Poverenje imaš na dlanu, bezuslovno i bezrezervno...dok se ne pokaže(š) suprotno (im).

Upravo me to..i jeste svega koštalo.

Sada sam pametnija, mudrija. I više volim Sebe.

:hvala:

ima slicna tema na " muskarcima " pa da vidim i zenko misljenje . da li spijunirate svoga muskarca . ono , sms poruke , mail , popis poziva i slicno ?
ne spijuniram nikog koga bar malo postujem i uzasno sam osetljiva i sama na to, ne jer imam sta da krijem, vec jer me je moja opterecena keva celog zivota spijunirala, od kako znam za sebe. tako da cim mi neko spomene spijunazu u bilo kom pravcu, dodje mi da nasrnem fizicki na doticnu osobu i razbijem mu/joj glavu o zid :neutral: dakle, vrhunac nepostovanja kad te neko spijunira. koga cenim i volim da ga pustim dovoljno blizu sebi u zivotu, tom cu i da verujem, jer polazim od toga da je poverenje jednog u drugo ili medju meni bitnim ljudima kljucno za gradjenje bilo kakvog odnosa. a iskreno bih se gadila sama sebe kada bih shvatila da ne mogu da kontrolisem nagone, ko da sam zivotinja a ne covek. to kad ne mozes da se suzdrzis da se latis necijeg telefona, kompjutera itd.....ili da prestanes da jedes, uh tek to mrzim, doduse nema veze sa ovim, al je isti paket nedostatka samokontrole :mrgreen: ja se izvinjavam, juce sam imala svadju na ovu temu, pa mi je osecaj gadjenja i dalje prisutan :neutral:

ne spijuniram nikog koga bar malo postujem i uzasno sam osetljiva i sama na to, ne jer imam sta da krijem, vec jer me je moja opterecena keva celog zivota spijunirala, od kako znam za sebe. tako da cim mi neko spomene spijunazu u bilo kom pravcu, dodje mi da nasrnem fizicki na doticnu osobu i razbijem mu/joj glavu o zid :neutral: dakle, vrhunac nepostovanja kad te neko spijunira. koga cenim i volim da ga pustim dovoljno blizu sebi u zivotu, tom cu i da verujem, jer polazim od toga da je poverenje jednog u drugo ili medju meni bitnim ljudima kljucno za gradjenje bilo kakvog odnosa. a iskreno bih se gadila sama sebe kada bih shvatila da ne mogu da kontrolisem nagone, ko da sam zivotinja a ne covek. to kad ne mozes da se suzdrzis da se latis necijeg telefona, kompjutera itd.....ili da prestanes da jedes, uh tek to mrzim, doduse nema veze sa ovim, al je isti paket nedostatka samokontrole :mrgreen: ja se izvinjavam, juce sam imala svadju na ovu temu, pa mi je osecaj gadjenja i dalje prisutan :neutral:

E sad izvini što tebe citiram, ali podseti me... baš sam jutros pisala o tome na DiP-u. Jest' da nema veze sa špijuniranjem partnera, ali opet je špijunaža i to ogavna i najgore vrste.

Pre par godina, puna kancelarija ljudi, žena tačnije. Došla žena, komintent, i čeka da joj nešto proknjižimo i kreće neki razgovor. Baš beše zezancija o špijuniranju muževa, pa i dece. I žena 'ladno izjavi da svojoj ćerki pregleda iskorišćene uloške, da vidi da li su joj zaista bili potrebni! :eek: Šta ako je zatrudnela, pa krije? :eek:
Poče posle i o tome kako mužu postavlja zamke da vidi "da li se švaler smirio", ali se meni već bilo toliko ogadilo, da sam prekinula posao i izašla napolje da popušim cigaretu.

Stvarno ljudi neki put nemaju meru, toliko da izazivaju nagon za povraćanjem.

Neka me provjeravaju ali da to bude diskretno . Ne trazim ni od jedne da mi vjeruje na nevidjeno .
Ne mutim , pa je kod mene to sve jednostavno , a oni drugi neka se snalaze !

Celosa.jpg

E sad izvini što tebe citiram, ali podseti me... baš sam jutros pisala o tome na DiP-u. Jest' da nema veze sa špijuniranjem partnera, ali opet je špijunaža i to ogavna i najgore vrste.

Pre par godina, puna kancelarija ljudi, žena tačnije. Došla žena, komintent, i čeka da joj nešto proknjižimo i kreće neki razgovor. Baš beše zezancija o špijuniranju muževa, pa i dece. I žena 'ladno izjavi da svojoj ćerki pregleda iskorišćene uloške, da vidi da li su joj zaista bili potrebni! :eek: Šta ako je zatrudnela, pa krije? :eek:
Poče posle i o tome kako mužu postavlja zamke da vidi "da li se švaler smirio", ali se meni već bilo toliko ogadilo, da sam prekinula posao i izašla napolje da popušim cigaretu.

Stvarno ljudi neki put nemaju meru, toliko da izazivaju nagon za povraćanjem.
razumele smo se, o tome ja pricam. znaci pre cu sebi nogu da oglodjem nego da dozvolim da se ponasam ko poslednji idiot prema ljudima koje bi kao trebalo da volim i postujem.

Back