Say it right
Buduća legenda
- Poruka
- 28.194
Sta je to?
Dajte neki primer neke situacije.
Imate li je?
Imate li je?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je to?
Imate li je?
Sta je to?
Imate li je?
Sta je to?
Imate li je?
e neozbiljni ste
nisam pitala muskarce ili ljis nego je tema postavljena na zenama
lock moderatori
šta će ti pomoć u virtuelnom fajtu![]()
zene su vise individualisti a muskarci su vaspitani da opstaju u coporu i da se grle po svlacionicama
jos nesto zene vole da glume pravdu (dobro znam da nije najsrecnija konstrukcija kad se napise ali se tako kaze)
ima malo zenske solidarnosti,a za primer...pa sad bas i nemam
ja je retko osetim ,ovde cak i kad mi neko pritekne u pomoc pri fajtu odmah ga napuse sto javno sto na pp,to tek ne razumem
gde sam ja napisala da mi je potrebna
dobro izvinipa vis da se i ovde zene kolju sve fejk lizu
a i vise imam muskih prijatelja nego zenskih i vise volim muskarce za prijatelje nego zene
mada me optuzuju da sam seksista ali sta da radimtako ispadne
ma necu da citam, ja otvorila malopre Blic, otac ubio zenu pred detetom , deca poginula, idi bre!!!http://www.blic.rs/Vesti/Svet/31297...ji-je-snimao-zlocin-Sarkozi-zamrznuo-kampanju
šta se ovo dešava u Frans, el ste poludeli![]()
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/31297...ji-je-snimao-zlocin-Sarkozi-zamrznuo-kampanju
šta se ovo dešava u Frans, el ste poludeli![]()
pa vi niste normalni,ja za ovo prvi put cujem i to na srpskom sajtu,aj sad ko je poludeo pa se truje ovakvim vestima
tako sam i za one poplave cula u reputaciji od jednog forumasa
pa sad da te lepo pitam sta se bre to desava u frans?![]()
to nije isto
zene su najvece zlo drugoj zeni jer su podmukle i imaju neku pozadinsku nameru i koliko god su dobre ogovarace jedna drugu
mene nervira jedino kada sebe podredjuju muskarcima iz milion razloga ali je to druga tema