Zenska solidarnost

zene su vise individualisti a muskarci su vaspitani da opstaju u coporu i da se grle po svlacionicama :)
jos nesto zene vole da glume pravdu (dobro znam da nije najsrecnija konstrukcija kad se napise ali se tako kaze)
ima malo zenske solidarnosti,a za primer...pa sad bas i nemam
ja je retko osetim ,ovde cak i kad mi neko pritekne u pomoc pri fajtu odmah ga napuse sto javno sto na pp,to tek ne razumem

zene su vise individualisti a muskarci su vaspitani da opstaju u coporu i da se grle po svlacionicama :)
jos nesto zene vole da glume pravdu (dobro znam da nije najsrecnija konstrukcija kad se napise ali se tako kaze)
ima malo zenske solidarnosti,a za primer...pa sad bas i nemam
ja je retko osetim ,ovde cak i kad mi neko pritekne u pomoc pri fajtu odmah ga napuse sto javno sto na pp,to tek ne razumem

nemojte lok

elem
vis, ja sam za ravnopravnost ali, pre cu pomoci zeni i teziti da zena ispravi stvari i biti na zenskoj strani nego na muskoj iz prostog razloga sto zene vise ulazu truda u bilo sta, nego muskarci
kazem opet, ima tu oscilacija i sa jedne i sa druge strane, ali je vecinom tako
a nisam ni ja bas osetila tu neku solidarnost bilo koje zene, nije mi nesto ni potrebna, a i vise imam muskih prijatelja nego zenskih i vise volim muskarce za prijatelje nego zene
mada me optuzuju da sam seksista ali sta da radim :lol: tako ispadne

to nije isto
zene su najvece zlo drugoj zeni jer su podmukle i imaju neku pozadinsku nameru i koliko god su dobre ogovarace jedna drugu
mene nervira jedino kada sebe podredjuju muskarcima iz milion razloga ali je to druga tema

ja ti to u par navrata rekoh..isto tako zene na ovom pdfu bas i nisu solidarne u odnosu na druge..gde bih i ja stao na njihovu stranu..iako se slozim s malim brojem muskaraca to je iskljucivo oko konkretnog primera..validan % protiv kog se zene brecnu..pa nas tok odvede u nadjebavanje..ako tako nastupaju uzivo onda zaista imaju problem

Back