Zenska radoznalost

Kontrolisete li tipicnu zensku radoznalost i uspevate li da odolite a da ne pogledate u njegove stvarcice...
mobilni..novcanik i slicno?

ja nisam kao ved da ne gledam zato sto imam poverenja,vec ne zelim da nadjem ono sto ne zelim da vidim...briga me
al da sam radoznala,jesam,pa zato ljude svasta svasta pitam...:rumenko:
valjda delujem dobrodusno,pa mi se to ne uzima za zlo

Kontrolisete li tipicnu zensku radoznalost i uspevate li da odolite a da ne pogledate u njegove stvarcice...
mobilni..novcanik i slicno?

nikada, ali nikada nisam gledala u "njegove stvarcice" tipa rokovnik, telefon, komp...izkljucivo zato sto takav postupak smatram uzasno nekulturnim
u novcanik jesam, jer su novcanici "nasi", iz svakog uzimamo prema trenutnim potrebama, a niko nikome ne trkeljise budjelar da bi nasao nesto intrigantno...vec samo novac

radoznalost je ubila cica macu ne kaze se dzabe:)
nekako je kod nas sve na izvolte,telefoni,nalozi,mejlovi...nisam osetila da ima potrebe za nekim njuskanjem,sve je transparentno,ako ce me varati nadam se da ce to biti sa boljom od mene:) ali zaiiista tesko hahahh:mrgreen:neskromno ali ja sam tako hebeno dooobra:zper:.naravno,salim se...ali zaista nema potrebe za nekim uhodjenjem..za sada;)

Radozvala sam i volim sve da znam ali ne trkeljam po mobilnom i novcaniku
kao sto ne bih volela da se to meni radi, jer ako je veza dobra i sa razumevanjem
za takvim stvarima nema potrebe......

Back